Θέμα: Ποζέρια.
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-07-2007, 01:16   #6 (permalink)
mousaka+10
Κουγια στα τσακιδια!

Το avatar του χρήστη mousaka+10

Περιοχή: Πατρα
mousaka+10 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην mousaka+10
Προεπιλογή Απάντηση: Ποζέρια.

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karmakosmik Εμφάνιση μηνυμάτων
Είσαι μόλις 16 και δικαιολογείσαι

Ο όρος αφορά ένα σύνολο ατόμων με συγκεκριμένο κώδικα συμπεριφοράς. Προέρχεται από το "ποζάρω", οπότε καταλαβαίνετε ποια είναι αυτή η συμπεριφορά. Τα ποζέρια γεννήθηκαν και αναπτύχθηκαν τη δεκαετία του '70, ενώ άνθισαν και κυρίευσαν τον κόσμο την δεκαετία του '80.

Κλασικές περιπτώσεις, που περιγράφουν πλήρως την έννοια:

Τι οδήγησε στην καταστροφή τους; Ποιοι είναι οι λόγοι που μειώθηκαν τόσο πολύ; ( μονάδες 2 )
To τι οδηγησε στην καταστροφη αυτων των κυριων ειναι μεγαλη συζητηση..

@slipknot Ποζερι δν ειναι αυτος που προσεχει την εμφανιση του...
Ποζερι ειναι αυτος που παιρνει πχ πανακριβα ρουχα και το μονο που κανει ειναι να τα δειχνει στους φιλους του..Aλλη περιπτωση ποζεριας ειναι το ακριβο κινητο τηλεφωνο.

Εγω βιωσα την ποζερια σε ολο της το μεγαλειο οταν βγηκα στην Αθηνα με ενα φιλο μου και κατι φιλους του απο το σχολειο του.Δυστηχως για εμενα πηγαινε
στο Κολεγιο Αθηνων.Μολις κατσαμε,βγηκαν στο τραπεζι 8 κινητα και το δικο μου.Μολις τα ειδα φρικαρα.Αλλοι που θα ηταν στη θεση μου θα κρυβαν το κινητο τους.Μολις αφησα και εγω το κινητο μου στο τραπεζι το κοιταγαν σαν να ειναι UFO.Μολις γυρισα Πατρα το πρωτο που εκανα ηταν να βρω το εντυπο του Γερμανου.Συμφωνα με υπολογισμους αυτα τα 8 κινητα κοστιζαν κατι λιγοτερο απο 5500€.

Εγω δν ειμαι ποζερι και τα ποζερια ειναι απο τα ατομα που αποφευγω να γνωρισω.

28-5-09
Ο χρήστης mousaka+10 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση