Θέμα: Ακρότητες
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-07-2007, 07:31   #17 (permalink)
katerina1974
Νέο Μέλος

Το avatar του χρήστη katerina1974

Περιοχή: hrakleio krhths
katerina1974 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην katerina1974
Προεπιλογή Απάντηση: Ακρότητες

ρε παιδια ξαφνικα εγινε κατι που με τρομαζει.... αυτος λοιπον απ το πασχα και μετα δεν απανταγε ποτε σε κανενα μυνημα μου ουτε sms ουτε mail ουτε τιποτα απολυτως.
ξαφνικα προχτες στισ 03.00 βλεπω στον msn μου και μoυ χε αφησει το εξης μυνημα: "χρονια πολλα....γι αυτα που περασανε (το χρονια πολλα ητανε προφανως για τα γενεθλια μου. μετα οταν ξεπερασα το σοκ και κοιταξα τα mails μου διαπιστωσα με εκπληξη οτι ειχε ανοιξει μια e-card που ειχα συνθεσει το μαρτη και την ειχα προγραματισει να σταλει τωρα τις προαλες.
το παραξενο ειναι οτι ολα τα αλλα μυνηματα με τα οποια ειχα γεμισει το mail box του ποτε μα ποτε δε μου εδειχνε το mail μου οτι τα χε ανοιξει και μαλλον τα σβηνε αδιαβαστα οπως υποθετω εκανε και με τα sms μου.
μιλαμε τα δα ολα ετσι? εν τω μεταξυ το αλλο παραξενο ειναι οτι ενας ερευνητης που ειχα βαλει να βρει στοιχεια για την προσωπικη του ζωη μου ειπε οτι αυτος βγαινει με αλλη κανονικα καθε μερα κλπ κλπ (που μπορει ναναι και εκεινη η αθηναια για την οποια μου μιλαγε πριν ξεκινησουμε να βλεπουμε ο ενας τον αλλο ερωτικα το χειμωνα εγινε αυτο και την οποια σχεση του κατηγορουσε συνεχεια και μου τηλεφωναγε και μεσ τη νυχτα κλπ) νταξει μπορει να ναι και καμια αλλη αλλα δεν εχει αυτο σημασια τωρα σημασια εχει γιατι στο καλο με θυμηθηκε μετα απο τοσους μηνες και πως θυμοτανε τον msn μου?
αχ πειτε μου οτι αυτο δε σημαινει απαραιτητα οτι ξεμεινε και με θελει για ξεπετα πειτε μου τι αλλο θα μπορουσε να σημαινει(λεμε τωρα....) παντως εγω μετα του στειλα mail και του ελεγα οτι δεν ειν απαραιτητο καλα και ντε οποιος αγαπαει πολυ να ειναι και καταδικαστεος η γελοιος η αντικειμενο εκμεταλευσης και οτι αν αφιερωνε ενα 24ωρο απ τη ζωη του ετσι μονο για να δει τι εχει να του πει ο αλλος και τι εχει να του δειξει δε θα χασει ουτε εκεινος ουτε ο αλλος. καλα δεν εκανα, εφοσον αυτος εκανε πρωτος κινηση και μου γραψε μυνημα? φυσικα απο προχτες δε ξαναειχα μυνημα του κι ισως να μην ξαναεχω και ποτε αλλα του ειπα στο τελος του μυνηματος μου οτι αν καποια μερα η ζωη μας φερει μαζι στον ιδιο χωρο και συναντηθουμε δε θα μετανιωσει ουτ αυτος ουτ εγω... αυταααααααα
Ο χρήστης katerina1974 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση