Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10
Τον Λεντεσμα που τον ηξερες ρε;;;
Σε ποιον αγωνα τον ειχες δει;Πες μου εστω ενα.
Ο Ζιο ειναι παλια...τοτε που ο Κοκκαλης τα εδινε...
Σου αρεσει να παιρνεις αναπληρωματικους αλλων(εστω μεγαλων)ομαδων και να σου λεει ο προεδρος σου οτι θα γινεις πρωταθλητης Ευρωπης;
Σου ειπε για Κολοτσινι και σου εφερε τον 789655434ο αναπληρωματικο της Εθνικης Ισπανιας...
|
Πρόπερσι που έπαιζε στην Αρχεντίνος τον είχα δει σε 2-3 ματς στη Νόβα. Έτυχε να τον ξέρω από το μάνατζερ και τον είχα προσέξει όταν είδα τα ματς.
Λες να πιστεύω πως θα πάρουμε το Τσαμπιονς Λιγκ; Κι εσάς σας είχαν πει πως έχετε μεσομακροπρόθεσμο στόχο να πάρετε ευρωπαϊκό τίτλο,τι πάει να πει αυτό; Επειδή δηλαδή λέει μια μ@λακία ο πρόεδρος της όποιας ομάδας σημαίνει την πιστεύουν οι οπαδοί;
Όχι
έστω μεγάλων ομάδων,αναπληρωματικούς μόνο από μεγάλες ομάδες έχουμε πάρει,οι υπόλοιποι ήταν βασικοί στις ομάδες τους άσχετα αν βγήκαν ή όχι.
Ντάξει,κι εγώ αριστερά ήθελα να πάρουμε τον Δάρλα αλλά δεν τον δίνατε και έτσι βολευτήκαμε με τον Μπράβο

:
Δεύτερον άλλη η θέση του Κολοτσίνι και άλλη του Μπράβο.
Τρίτον,ας είναι και ο δισεκατομμυριοστός αναπληρωματικός του Νεπάλ,αν έχει ποιότητα (γιατί ο Μπάβο έχει αποδεδειγμένα) εμένα μου κάνει.Κι ο Μπόρχα παίζει στην Εθνική του,τι να λέει αυτό; Τραγί είναι.
Τέταρτον,Τζίγγερ κάνε μεταγραφές γιατί οι βάζελοι δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και ασχολούνται με τις δικές μας.