Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel
Είσαι υπερβολικός στο θέμα με την 30αδα των αμυντικών χαφ στην Αργεντινή.....
|
Θες 20αδα; Παρακάτω δεν πέφτω
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel
Δηλαδή εγώ απο Σορίν, τον προτιμώ. Παρί, Mπάρτσα, Βιγιαρεάλ, Λατσιο, Αμβούργο και άλλες και άλλες? Αν είναι τόσο καλός παίκτης δεν θα 'χε στεριώσει σε μεγάλη ομάδα? Αυτό μόνο αναρωτήσου.... Δεν θα έπαιζε ακόμα εθν. Αργεντινής? Εδώ παίζει ο Ζανέτι που ναι 34 (Και μην πειτε δεν υπάρχει άλλος στην θέση του, αφού ο Ζαμπαλέτα περιμένει και τρώει σίδερα). Π@πάρια παίκτης δλδ πάντα από αυτούς που παίζαν αριστερά στην αργεντινή και λέω για παίκτες όπως Σολάρι, Γκ. Λοπες, Κιλι ήταν ο πιο άμπαλος το παλικάρι. Τον Ρότζερ αν τον δεις θα σου φύγει το καφάσι. Aν και πήρε μεταγραφή για Φλαμένγκο οπότε μας τελείωσε και αυτός...
|
Αυτά δεν ισχύουν για τον Ρότζερ δηλαδή. Εγώ τον Ρότζερ δεν τον ξέρω, ας πούμε, αλλά φαντάζομαι πως θα είναι. Ποικιλίας που δεν μπορεί να παίξει στην ευρώπη. Σαν τον Νίλμαρ και τον Ροσινέι.
Επίσης, ο Σορίν δεν παίζει στην Αργεντινή, επειδή ο ίδιος δεν το θέλει. Εντάξει αν ψάξουμε για καλύτερους θα βρούμε πολλούς, αλλά κάτι θα ξέρουν κι αυτοί που τον διαλέγουν. Και δεν έχει σχέση το πόση μπάλα ξέρεις. Σε μια ομάδα χρειάζονται παίχτες με διακριτούς ρόλους, δεν γίνεται να κρατάνε όλοι την μπάλα και να την κρύβουν.
Κατά τα άλλα, το gatoni είναι εκτός θέματος.
Εφόσον τα ΜΜΕ προσκυνούν στην ολότητά τους οποιαδήποτε μεταγραφή του θρύλου εδώ και χρόνια (για να πουλήσουν) -θα υπάρχει πάντα και η αντίθετη άποψη. Πρέπει να μάθεις να την ακούς, γιατί καμιά φορά μπορεί να είναι πιο ενημερωμένες από τους "φωστήρες" και "καθοδηγητές" του τύπου. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα, η δράση φέρνει την αντίδραση. Στο γήπεδο θα φανούν όλα -ο μεγαλύτερος κριτής πάντα.
Με διάφορες άλλες υστερικές αντιδράσεις δεν ασχολούμαι απλά

Αμφιβάλλω, αν ξέρει κανείς τον Λεντέσμα, από αυτούς που γράφουν για τον "λύκο" της Σαν Λορέντσο. Όπως επίσης αμφιβάλλω αν μπορούν να τον ξεχωρίσουν από τον Κριστιάν Λεντέσμα της Λάτσιο ή από τον Πάμπλο Λεντέσμα της Μπόκα.