Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-07-2007, 14:45   #747 (permalink)
gatoni
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!

Το avatar του χρήστη gatoni

Περιοχή: Γαλάτσι city...
gatoni is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην gatoni
Προεπιλογή Απάντηση: Μεταγραφές

Από τότε που ήρθε ο Καρεμπέ μέχρι και φέτος είχα φάει μεγάλη κοροϊδία πλην ελάχιστων εξαιρέσεων και το έλεγα μόνος μου,δεν περίμενα να μου το πουν Παναθηναϊκοί και Αεκτζήδες. Αλλά όποιον και να φέρει ο γαύρος αμέσως αρχίζει μια υπερπροσπάθεια να τον βγάλουμε άχρηστο.
"Και γιατί ο Λεντέσμα δεν παίζει Εθνική". Γιατί αν ήταν επιπέδου εθνικής Αργεντινής θα έπαιζε στην Ίντερ,στην Ρεάλ ή στην Μπάρτσα και όχι στον Ολυμπιακό.
"Και γιατί ήρθε ο Μπράβο που ήταν παγκίτης στη Ρεαλ". Γιατί αν ήταν βασικός δεν θα τον έδιναν.
"Και γιατί ήρθε ο Ντάρκο στα 34" Γιατί στα 29-30 ήταν απλησίαστος για ελληνική ομάδα.

Δηλαδή αν τρώμε εμείς κοροϊδία Παναθηναϊκοί και Αεκτζήδες τι τρώτε;
Που ο Ρίμπο από τελειωμένος παππούς πέρυσι έγινε φέτος αυτός που με μια ενέργεια κάνει την διαφορά. Που ο Καραγκούνης έφυγε "επειδή ήταν λούζερ" και γύρισε σαν Μεσσίας. Προσωπικά και τους 2 τους θεωρώ παιχταράδες αλλά οι κωλοτούμπες δεν έχουν όριο. Το ίδιο ισχύει και για τον Μιχαλάκη βέβαια που στον ΠΑΟ ήταν "παλτό" και σε μας "τανκ".

Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Ο Μάτος πόσοι Λεντέσμα είναι; Γιατί όταν ανακοινώθηκε ο Μάτος δεν σας είδα να ζορίζεστε να τον βγάλετε πως είναι λίγος όπως ο Λεντέσμα τώρα.

Και τέλος, αν για τον Ολυμπιακό είναι απλησίαστοι οι Σολάρι, Σορίν, Ντούντου κτλ. για την ΑΕΚ είναι οι Νούνιεζ,Λεντέσμα κτλ. Ε,κάτι δείχνει αυτό νομίζω...