Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-07-2007, 14:12   #744 (permalink)
Neacel
Flamboyant....

Το avatar του χρήστη Neacel

Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
Neacel is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Μεταγραφές

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karmakosmik Εμφάνιση μηνυμάτων
Neacel είσαι τρελός; Το ίδιο είναι να παίρνεις Αργεντίνους που έχουν αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο χρόνια στην ευρώπη και το ίδιο να παίρνεις από την Αργεντινή (τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα) και ψιλοάγνωστους; Νομίζω καλύτερο παράδειγμα από τον Ρομέρο δεν υπάρχει.
Δηλαδή ο Σορίν, βασικό αριστερό χαφ στη Βιγιαρεάλ που πήγε στους 4, μουντιαλικός (), είναι λίγος; Και είναι πολύς κάποιος Ρότζερ;
Ο Λεντέσμα ίσως να παίξει καλά, αλλά αν βάλουμε κάτω όλα τα χαφ που παίζουν στο αργεντίνικο πρωτάθλημα, δεν είναι ούτε στην 30αδα. Επίσης το να θεωρείται κάποιος διεθνής, προυποθέτει μακροχρόνια συμμετοχή στην εθνική ομάδα. Γιατί σε λίγο θα βγάλουμε και τον Φερούζεμ ή τον Φόλια, διεθνείς παίχτες. Και όταν είναι κάποιος διεθνής σε μία μεγάλη εθνική ομάδα, αυτομάτως πολλαπλασιάζεται η αξία του.

Επίσης δεν υπάρχει θέμα με κοροιδίας, imo, αλλά με το πόσο αλλαζόνας είναι κάποιος για να θεωρεί εφικτή μία μεταγραφή κόστους Σολάρι, Σορίν, Ντούντου κτλ. Ανεξάρτητα από τα πρωτοσέλιδα.
Είσαι υπερβολικός στο θέμα με την 30αδα των αμυντικών χαφ στην Αργεντινή.....

Και μένα δεν μου γεμιζει το μάτι ο Λεντέσμα αφού όταν π.χ. πήγε Αμβουργο στην θέση του έπαιζε ο 34χρονος τότε Καρντοζο αντί εκείνου που ήταν 24. Αλλά είναι αργεντίνος και μπορεί να μην προσαρμόστηκε....

Να σου πω κάτι. Ο Ροτζερ πέρασε από Μπενφίκα αλλά δεν έπιασε μα το θέμα είναι που εγώ που έχω δει και 20 ματς της Κορινθιανς μπορώ να σου πω πως ο άνθρωπος το ξέρει το τόπι όσο ελάχιστοι....
Δηλαδή εγώ απο Σορίν, τον προτιμώ. Παρί, Mπάρτσα, Βιγιαρεάλ, Λατσιο, Αμβούργο και άλλες και άλλες? Αν είναι τόσο καλός παίκτης δεν θα 'χε στεριώσει σε μεγάλη ομάδα? Αυτό μόνο αναρωτήσου.... Δεν θα έπαιζε ακόμα εθν. Αργεντινής? Εδώ παίζει ο Ζανέτι που ναι 34 (Και μην πειτε δεν υπάρχει άλλος στην θέση του, αφού ο Ζαμπαλέτα περιμένει και τρώει σίδερα). Π@πάρια παίκτης δλδ πάντα από αυτούς που παίζαν αριστερά στην αργεντινή και λέω για παίκτες όπως Σολάρι, Γκ. Λοπες, Κιλι ήταν ο πιο άμπαλος το παλικάρι. Τον Ρότζερ αν τον δεις θα σου φύγει το καφάσι. Aν και πήρε μεταγραφή για Φλαμένγκο οπότε μας τελείωσε και αυτός...

Nα βίντεο Κορινθιανς. Βέβαια δεν έχει και πολύ Ρότζερ.... Αλλά έχει γκολ Ματτος και βέβαια έχει και το μονο παικτη που γουσταρα από τους χαφ της Κορινθιανς τον Ροσινέι....

Κορινθιανς 2005 σεζόν με Γκουστάβο Νέρι, Ροσινει, Ματτος, Μασκερανο, Τεβες, Νιλμαρ, Tζο, Καρλος Αλμπέρτο και Ροτζερ. Πολύ τουμπανο ομάδα