Παράθεση:
|
Αρχικό μήνυμα απο silversurfer
Σίγουρα δεν μιλάμε για τον ίδιο αριθμό εργαζομένων και χρημάτων, αρκεί να σου πω ότι και τώρα υπάρχει αρχηγός στρατηγός στην αστυνομία με περιορισμένη δύναμη γιατί υπάρχει και ο υπουργός. στη νέα κατάσταση δεν θα υπάρχει υπουργός και υφιπουργός άρα βλέπεις ότι τουλάχιστον δυο παχηλή μισθοί εξαφανίζονται,
|
Σου είπα τι θα συμβεί σε περίπτωση που γίνει πραγματικότητα αυτό που πρότεινες. Ως δια μαγείας θα ξεφυτρώσουν οι θέσεις εργασίας στο νέο υπουργείο, βάζω και στοίχημα γι αυτό αν γίνει τελικά κάποια μέρα.
Παράθεση:
|
λάθος χώρα δεν έιμαστε γιατί σου έφερε το παράδειγμα της αλβανίας, αν δηλαδή πιστεύεις ότι η Αλβανία είναι πιο καλή χώρα για νεωτερισμούς από ότι η ελλάδα αυτό είναι άλλο ζήτημα.
|
Σου μίλησα εγώ για την Αλβανία? Σου συνέκρινα τίποτα με την Αλβανία? Για σένα γιατί η Αλβανία είναι κατώτερο κράτος σε νεωτερισμούς ή ότι άλλο? Σου είπα ότι τα προτείνεις όλα αυτά σε λάθος κράτος γιατί το δικό μας είναι της λαμογιάς και της ρεμούλας. Ή μήπως κάνω λάθος? Τα ίδια λέμε, χώρια καταλαβαίνουμε?
Παράθεση:
|
Αν επίσης όλα τα υπουργεία είνα σε μια μπαχαλική κατάσταση που περιγράφεις απλά πρότεινε λύσεις αν ξέρεις καποιες, το σχόλιο σου "γαμ* τα υπουργεία μας" με βρίσκει σύμφωνο αλλά δεν αποτελεί πρόταση αλλάγής. ίσως να είνα τόσο χάλια που αν τα καταργήσουμε τελείως να είναι καλύτερα αλλά και πάλι κάτι άλλο πρέπει να υπάρχει στη θέση τους.
|
Εγώ έχω πει τη δική μου άποψη πολλές φορές. Αποχή από τις εκλογές δια βίου. Όποιος έχει τα κοχόνες ακολουθεί και αντέχει και τις συνέπειες των γραφειοκρατών. Ακόμα και αν προτείνω λύσεις όμως θεωρείς ότι θα εισακουστώ?
Η γνώμη μου για την δημοκρατία και τα αγαθά αυτής συμφωνεί με την υπογραφή του Αστρολάβου.