Απάντηση: Χριστόδουλος και σενάρια διαδοχής του Αρχιεπισκοπικού θρόνου
Σχετικά με τα σενάρια διαδοχής άποψη μου έιναι ότι απλά δείχνουν την ποιότητα της εκκλησίας. Ο μαύρος μανδύας της ιεροσύνης δεν μπορεί από μόνος του να καλύψει όλη αυτή τη κατάσταση. Ας υποθέσουμε ότι γινόταν επίσημη συζήτηση διαδοχής, θα έυφεγε ο Χριστόδουλος και θα ερχόταν ο χ,ψ Θεόβουλος ή κάσποιος άλλος άγιος άνθρωπος. Δεν θα άλλαζε τίποτα, πάλι κάπιοι Γιοσάκηδες (πρέπει αγαπητοί συνομιλιτές να σας ενημερώσω ότι αθωώθηκε σήμερα με παραγραφή για την κλοπή των αρχαιοτήτων από κάποια μονή νομίζω στα κύθηρα. Θα μαζευτεί ένα άλλο γκρουπάκι, ψευτοαγίων και ψευτοεθνοπατέρων που θα θελήσει να ρίξει πιο μεγάλες κορώνες εθνικισμού και μιζέριας πάνω στα φτωχά και αγράμματα κομμάτια του ελληνικού πληθυσμού, λαικσμός στο μεγαλείο. Προσωπικά δεν με νοιάζει αν θα πεθάνει αλλά ούτε και αν θα ζήσει, έχω δει ανθρώπους να πεθαίνουν από καρκίνο από κοντά και δεν είχαν τόσα λεφτά όσα ο χοντρός κοιλιόδουλος, γύρω μας στη κοινωνία υπάρχουν πολλά σοβαρά προβλήματα αντί να ασχολούμαστε με την διαδοχή του αρχιεπισκόπου, για τον κοιλιόδουλο έχουν φέρει γιατρούς από παντού, τον έχουν πάει στα καλύτερα νοσοκομεία και γενικά υπάρχει πακτωλός χρημάτων για να τον πάνε όπυδήποτε ακόμα και στη κόλαση. Το σκάνδαλο και το θέμα για μένα είναι αφού όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι απέναντι στο θεό και τους νόμους, αν αρρωστήει κάποιος δικός σας άνθρωπος αγαπητοί αναγνώστες μου πιστεύετε ότι θα τον περιποιηθούν έτσι? επομένως μην σας νοιάζει τι θά γίνει με την αντικατάσταση λοίπους αλλά το πως θα μπορέσουμε να αποβάλλουμε από πανω μας όλα τα γιοσάκια μικρά και μεγάλα.
|