Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-07-2007, 16:21   #509 (permalink)
Neacel
Flamboyant....

Το avatar του χρήστη Neacel

Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
Neacel is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Αμπαλοι όλου του κόσμου ενωθείτε

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο xoulk13 Εμφάνιση μηνυμάτων
Όλα τα παραπάνω με φωνή-4.Το "άμπαλοι" το φτιάξαμε ως καβάτζα για να παίζουμε μια φορά παραπάνω από ότι μέχρι τώρα,εφόσον μπορούμε. Γι'αυτό και τρώμε στη μάπα τις γαστρεντερικές ανησυχίες του καθενός και το πρόγραμμά του,γιατί παίζουμε όποτε κάτσει για την πλάκα μας.Από τη στιγμή που δεν ψήνεται ο κόσμος για τους δικούς του λόγους,αυτός χάνει την μπάλα κι έμείς κάνουμε τα κουμάντα μας.Εκτός και περιμένατε όλοι αυτό το ποστ για να παίξουμε 5χ5 και τώρα που δε μαζευόμαστε έγινε θέμα.Εγώ νομίζω ότι αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα με μένα:Έχει φύγει κόσμος και δε μαζεύεστε με την παρέα σας να παίξετε όπως κάνετε,γι'αυτο στραφήκατε στην καβάτζα.Το ίδιο όμως γίνεται και με την καβάτζα.Οπότε αν θέλετε,ας ποστάρουμε ποιοι θα είναι Αθήνα και ψήνονται για μπάλα,ώστε να πέσει πμ όταν κανονιστεί κάτι με την παρέα κάποιου και να συμπλήρώσει με άτομα από δω.Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω,μόλις μου πουν οι 5-6 φίλοι μου που έχουν μείνει για κανα τόπι θα αρχίσω τα πμ μήπως μαζευτούμε 10,αν θέλετε κάντε το ίδιο
Αυτό που είπες φωτογραφίζει εμένα λίγο..... Έχω έρθει όλες τις φορές εκτός της πρώτης και της τελευταιας και σε αυτές είχα ξεκαθαρίσει την θέση μου και είχα πει πως δεν θα έρθω.....

Τελευταια φορά που έπαιξα μπαλιτσα ήταν στις 3-6-07 και απο τότε ούτε έχω κλωτσήσει το τόπι..... Οπότε αυτά για καβάτζες πες τα σε άλλους.

Φιλικά Σόλων "πως τον θες τον ψ*λον τον ήμισυ ή όλον"

PS: Φωνή 4: "Πρόσεχε τι λες Χουλκ γιατί θα καταλήξεις σαν τον Ντουκαντάμ"