Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-07-2007, 18:17   #1 (permalink)
TALOS
WHAT TO UNDERSTAND...?

Το avatar του χρήστη TALOS

Περιοχή: κάτω στον Πειραιά...
TALOS is an unknown quantity at this point
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην TALOS
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι κουτσομπολα μωρή λουλού? Αφού ήσουν σαν τον Τεν Τεν. Ήρθα για να σας μάθω λίγο μπάλα. Γκέι δεν είμαι. Και ούτε σκοπεύω να γίνω και να δωρίσω το ποσοστό που μου αναλογεί σε γυναίκες στην αφεντομουτσουνάρα σου

Ουστ ρε που με λες ψώνιο.... Πείραζα την καμεραγουμαν και αδελφή μου Μαιρη. Δεν κοιταζόμουν ξαδελφε του Τεν Τεν

Το κρίμα είναι που δεν υπάρχει το Β ημίχρονο στο βίντεο όταν σας πέρναγα τρεις τρεις και ακουγόντουσαν κραυγές πιάστον ρε, κλείστον, μην τον αφήνεις..... Τσιμούχες όλες.........
ναι ακουγοντουσαν αυτες οι κραυγες αλλα αυτοι που τις φωναζαν δεν εννοουσαν εμας, ηταν αυτος που χει τα γηπεδακια κυνηγαγε εναν που δεν ειχε πληρωσει.

Το ποσοστο σου μπορει να μη μου το δωρισεις αλλα αμα δεχτεις να βγουμε μαζι καμια φορα, θα στο παρω θες δε θες.

Μη ξανοιγιεσαι για το βιντεο γιατι εκτελεις πλαγιο και ποζαρεις και λες κιολας ''κοντινο ε?''

ΑΜΠΑΛΕ

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο paulo2 Εμφάνιση μηνυμάτων
Μετά τις δηλώσεις Ταραλίδη,λύθηκε το μυστήριο με την κλοπή του ρολογιου του Bush στην Αλβανία.Είχαν βρεθεί εκεί γαύροι που κρυβόντουσαν μετά το μακελειό της Παιανίας.
Ποιο μακελειο λες ρε? Μετα το 1-4 που κυνηγαγατε τον Καραγκουνη και τς αλλοι, που ρθε σα Μεσσιας τωρα και αρχηγαρα και ψυχαρα και παντα τριφυλλαρα?

Πριν ερωτευτείς δυο λαμπερά μάτια, σιγουρέψου οτι δεν είναι ο ήλιος που φωτίζει πίσω από ένα άδειο κεφάλι.
Ο χρήστης TALOS δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση