Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-07-2007, 16:24   #10 (permalink)
Panagioths
Brainlagged

Το avatar του χρήστη Panagioths

Panagioths έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Panagioths
Προεπιλογή Απάντηση: Κρίσιμη η κατάσταση νεαρού αστυνομικού

Εμείς δεν υποστηρίζουμε την βία είτε έρχεται από κουκουλοφόρους ή αστυνομικούς ή τον οποιοδήποτε. Και για να μιλήσω συγκεκριμένα για τον εαυτό μου, εγώ δεν έχω συμφέρον ούτε άμα χτυπάει ο αστυνομικός ούτε ο κουκουλοφόρος. Δεν ανήκω σε καμιά από τις δύο ομάδες οπότε δεν έχω υποκειμενικά συμφέροντα υπερ/κατά καμίας. Σαν φορολογούμενος πληρώνω (εξαναγκαστικά αλλά ας μην το συζητήσουμε σε αυτό το θέμα) την αστυνομία για να κάνει έργο φύλαξης και τήρησης της τάξης σύμφωνα με τους τρέχοντες νόμους. Σύμφωνα με αυτούς τους νόμους δεν επιτρέπεται το ξυλοκόπημα ούτε η φυλάκιση χωρίς δίκη (δεν αναφέρω την προφυλάκιση γιατί αυτή είναι μέχρι να ξημερώσει η επόμενη μέρα και να πάει στον Εισαγγελέα υπηρεσίας). Δεν πληρώνω για να έχω κάποιους να το παίζουν εξουσία ούτε τους νταήδες ούτε τους υπεράνω. Ο θεσμός της αστυνομίας έχει σαπίσει, έχει εκτροχιαστεί και βρωμάει από πάνω μέχρι κάτω. Και αυτό γιατί κανένας δεν θέλει ουσιαστικά αλλαγές. Ούτε αυτοί που ψηφίζονται αλλά (ακόμα χειρότερα) ούτε αυτοί που ψηφίζουν. Τους αρέσουν οι μπάτσοι που κοπανάνε τον οποιοδήποτε, οι κουκουλοφόροι που φορώντας ένα πανί στο κεφάλι για να μην φαίνονται βγαίνουν στους δρόμους και εξαπολούν τρομοκρατία προς όλους. Γιατί όταν σπάνε αυτοκίνητα της αστυνομίας ή μαγαζιά ή αυτοκίνητα ΙΧ ασχέτων ανθρώπων τα πληρώνει ο λαός -σαν δημόσιο ή ο κάθε άτυχος μεμονωμένα δεν έχει σημασία. Σημασία έχει οτι όλα αυτά δεν προσφέρουν κάτι σε αυτόν που δεν είναι κουκουλοφόρος ούτε αστυνομικός αλλά πληρώνει τα σπασμένα με τον ένα ή άλλο τρόπο, άμεσα ή εμμεσα...