Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
"Θέλω να μείνω στη χώρα μου και να παίξω σε μια ομάδα εκεί". Αυτό ήταν το δημόσιο μήνυμα του Βασίλη Σπανούλη προς Houston Rockets αναφορικά με το μέλλον του. Ο V-Span, μιλώντας στην τοπική εφημερίδα "Houston Chronicle", ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να επιστρέψει στην Αμερική. Μια απόφαση οριστική και αμετάκλητη, παρά την επιμονή των "ρουκετών" να μην τον... ελευθερώσουν.
Ο διεθνής γκαρντ εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια τους λόγους που τον φέρνουν πίσω στην Ελλάδα. Ήταν κάτι περισσότερο από αναλυτικός. "Είναι κάτι πολύ προσωπικό. Σχετίζεται με οικογενειακά προβλήματα. Δεν είμαι απογοητευμένος. Στη ζωή ποτέ δεν ξέρεις πως θα σου έρθουν τα πράγματα. Όταν είμαστε μακριά από τη χώρα μας, η κουλτούρα και ο τρόπος ζωής είναι διαφορετικά. Ήταν πολύ δύσκολα. Το περίμενα, αλλά επειδή είμαι πολύ δεμένος με την οικογένειά μου, προτιμώ να είμαι μαζί της, παρά να παίζω στις ΗΠΑ. Θα είναι δύσκολο να κάνω ένα βήμα πίσω. Σέβομαι τον νέο προπονητή. Τον σέβομαι ως άτομο και ως κόουτς, αλλά δεν μπορώ να γυρίσω".
Στο ίδιο δημοσίευμα φιλοξενούνται επίσης δηλώσεις του εκπροσώπου του Σπανούλη, Μίοντραγκ Ραζνάτοβιτς. "Τους είπε δέκα φορές 'δεν γυρνάω'. Αρχικά ήταν μεταξύ αυτού και του Van Gundy. Τώρα δεν είναι. Δεν ταιριάζει στον αμερικάνικο τρόπο ζωής. Προσπαθώ 1,5 μήνα να τους κάνω να καταλάβουν. Είναι κάτι το τρελό. Πιστέψτε με, τα πούλησε όλα, το αυτοκίνητο και το διαμέρισμα. Δεν επιστρέφει. Μου είπε: 'δεν μπορώ να ζήσω εκεί. Νόμιζα. Ήμουν χαρούμενος όταν υπέγραψα, αλλά τώρα δεν θέλω'. Αναζητεί μία διέξοδο, ενώ η μητέρα του με παίρνει τηλέφωνο και κλαίγοντας μου λέει να φέρω το γιο της πίσω. Δεν είναι θέμα χρημάτων, χρόνου συμμετοχής ή κάτι άλλο".
Αφηστε τον ρε αλητες μη μας κρατατε σε αγωνια.Το δριμυ κατηγορω της μανας δεν το σκεφτεστε;
|