Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-07-2007, 23:58   #7 (permalink)
mesi13
AYO TECHNOLOGY

Το avatar του χρήστη mesi13

mesi13 is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Μεταγραφές

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Xavier Εμφάνιση μηνυμάτων
οκ, είμαστε και εκτος απλα να πω οτι πχ περσι μείνανε 3 ομαδες εσπανιολ παρμα και τραβήξαμε ζαπορίζια. δεν θυμαμαι αν ειναι ακριβώς αυτές αλλά έτσι έγινε.

@μέσι13: μια και είσαι περιπου στην δική μου ηλικία θυμάσαι μήπως κάποιες κληρώσεις όπως ελεκτροπούτερε, πολώνια, γκρατσερ κλπ? δεν λέω ότι δεν περάσαμε άξια και ότι στην τελική η τύχη ευνοεί όλους, αλλά οκ η κουβέντα έχει αρχίσει από την φράση "η γιούβε ήταν πελάτισσα του παο". αν το πιστεύεις και εσύ αυτό μάλλον άλλη μπάλα βλέπουμε...
Μα ειναι απολυτως λογικο να χω αυτες τις κληρωσεις οταν μιλαμε για α η β γυρο ευρωπαικης διοργανωσης και απ τη στιγμη που ειμαι συνεχεια στο γκρουπ των δυνατων.Οι αλλοι δηλαδη στον αντιστοιχο α η β γυρο εχουν πιο δυσκολες κληρωσεις;Δεν υπαρχουν για μενα τυχεροι και ατυχοι ολοι εχουν πεσει κατα καιρους με ευκολες και ολοι κατα καιρους με δυσκολες.Δε θα ψαξω να βρω τωρα αν εμεις ειχαμε 7 ευκολες κληρωσεις και οι αλλοι 8.Οσο για το αν εχω "πελατισσα" τη Γιουβεντους ,ο συγκεκριμενος ορος εχει εφευρεθει απ τους κλακαδορους του προεδρου -επενδυτη,εκφραζει συγκεκριμενους οπαδους και δεν τον οικοιοπειουμαι.Αν θες τη γνωμη μου επειδη εχω δει ολα τα ματς με τη Γιουβε απ το 87 και μετα ξερω οτι οποτε παιζω μαζι της θα της βγαλω το καρκινο.Αλλες φορες θα κερδισω αλλες φορες θα χασω παντως δεν τρομαζω οταν κληρωνομαι μαζι της,οσο τρομαζω π.χ με τη Μαντσεστερ.