Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-07-2007, 11:51   #3 (permalink)
Cantona13
Skouliki

Το avatar του χρήστη Cantona13

Περιοχή: Γιαννενα-Περιστερι
Cantona13 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Cantona13
Προεπιλογή Απάντηση: Aγγλία - Κάπνισμα, σημειώσατε...1

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Xavier Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ο φασισμός απέναντι στους καπνιστές. Οι άνθρωποι πάσχουν από μια αρρώστεια και η αντιμετόπισή τους είναι ίδια με τους χριστιανούς και τα λιοντάρια. Σταματήστε να πουλάτε προϊόντα καπνού σε ανήλικους είμαι μαζί σας. Ας κάνουν παμπ καπνιστών και μη. Ας κάνουν γραφεία καπνιστών και μη. Ας φτιάξουν καπνιστήρια παντού. Εάν υπήρχε καπνιστήριο στην εταιρεία θα κάπνιζα εκεί. Στο σπίτι δεν καπνίζω χωρίς να βγω πρώτα στο μπαλκόνι. Δεν μου έχει πει ποτέ τπτ η γυναίκα μου (καμιά φορά μάλιστα το χειμώνα μου λέει μην βγαίνεις κάπνισε μέσα) το κάνω από μόνος μου. Έχω μάθει να σέβομαι αλλά δεν με σέβεται κανείς. Αυτό μου δημιουργεί πρόβλημα και στιγμές που με κάνουν να σκέπτομαι ακραία επειδή κανείς δεν βλέπει το δίκιο μου. Κοινωνικός ρατσισμός σε όλο του το μεγαλείο. Αν λοιπόν μια μέρα και εγώ βγω πρωθυπουργός θα πάω και θα αρχίσω τους καρδιακούς στο Ωνάσειο στις κλοτσιές. Το ίδιο είναι ακριβώς.
Σε γενικες γραμμες συμφωνω! Αλλα ομως παρα πολλες φορες (τουλαχιστον εδω στην Ελλαδα) οι καπνιστες ειναι αυτοι που δεν σεβονται αυτους που δεν καπνιζουν! Π.χ. παντα οποτε μπαινω στην αιθουσα ή στο αμφιθεατρο αισθανομαι λες και ειμαι στο Αουσβιτς! Δηλαδη ελεος! Εξω δεν μπορουνε να πανε;! Πρεπει δηλαδη να τρωω εγω και οποιος αλλος δεν καπνιζει στη μαπα ο,τι βγαζουν αυτοι;! Σιγουρα δεν πρεπει να αντιμετωπιζονται φασιστικα οπως λες και να αντιμετωπιζονται ως ατομα με προβλημα αλλα και αυτοι να μην συμπεριφερονται σαν οοοολοι να ειμαστε καπνιστες! Καποιοι εχουν και αναπνευστικα προβληματα! Δεν ειναι υποχρεωμενοι να τρωνε τον καπνο τους!