28-06-2007, 10:49
|
#1028 (permalink)
|
|
Skouliki
Περιοχή: Γιαννενα-Περιστερι
|
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Πανευτυχής για το αίσιο τέλος της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Ελίνι Δημούτσος στη «SportDay». Ο 19χρονος μέσος αποτελεί και τυπικά από χθες μέλος της «πράσινης» οικογένειας υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 30.000 ευρώ. Στη συνάντηση του Παναθηναϊκού με τους ανθρώπους του Ηλυσιακού αποφασίστηκε να πάει ο Τσεμπερίδης δανεικός. Ο Ηλυσιακός τον ήθελε ελεύθερο, κάτι που δεν ήθελε ο παίκτης, ο οποίος τελικά θα πάει για δύο χρόνια.
«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι βλέπω τη μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό ως τη μεγάλη μου ευκαιρία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για το αίσιο τέλος της υπόθεσης. Ήταν ένα όνειρο για μένα. Πήγα στην ομάδα που ήθελα», τόνισε ο ταλαντούχος άσος, που μαζί με τον «κολλητό» του, Σωτήρη Νίνη, θα χάσουν την προετοιμασία του «τριφυλλιού» μέχρι τις 27 Ιουλίου λόγω της συμμετοχής της Εθνικής Νέων στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Υπάρχει όμως περίπτωση, αν δεν προκριθεί η ομάδα από τον όμιλο, οι δύο παίκτες να ενσωματωθούν στην προετοιμασία του «τριφυλλιού» στην Ελβετία στις 22 Ιουλίου.
www.sport-fm.gr
Γι' αυτο γουσταρω τα νεα παιχτακια! Γιατι εχουν ορεξη να παιξουν και παθιαζονται! Βεβαια δεν πρεπει να γινονται ΜΟΝΟ τετοιες μεταγραφες!
|
|