Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-06-2007, 06:26   #1026 (permalink)
Commando7hh
Venom

Το avatar του χρήστη Commando7hh

Commando7hh is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel Εμφάνιση μηνυμάτων
Kανονικά και εσένα θα πρεπε να περάσουν από ντοπινγκ κοντρόλ. Εγώ δεν ξαναπαίζω σε ματς άμπαλων αν ο Βασίλης7 δεν περάσει ντόπινγκ κοντρόλ. Άσε κοιτάς που δεν μιλάμε...... Τόσο τρέξιμο που ρίχνεις, που βρήκες την αντοχή? Πες τα όλα.... ΤΕΛΛΛΛΛΛΛΟΣ

Αλλά φοβάσαι γιατί αν σου μετρήσουν την τεστοστερόνη θα καεί το μηχάνημα άθλιε...... Παίζουμε εμείς με τις όποιες (λιγοστές ομολογουμένως) δυνάμεις και έχεις τον Μπίλυ να τρέχει, να τρέχει, να τρέχει σαν να μην τρέχει τίποτα. Η ντόπα δεν θα περάσει......
Παρεμβαση μανατζερ του Basilis7hh: 'Ο πελατης μου δηλωνει οτι ουδεποτε εκανε χρηση απαγορευμενων ουσιων και ειναι προθυμος να κατουρησει οπου και οποτε του πειτε για να περασει απο ντοπινγκ κοντρολ. Ουδεποτε αρνηθηκε ουρα σε οποιον του τα ζητησε και αυτο αλλωστε ειναι και δειγμα της ακεραιοτητας του χαρακτηρα του. Αυτα που ακουγονται ειναι συκοφαντιες καθως η αυξημενη τεστοστερονη στον οργανισμο του πελατη μου ειναι ενδογενης και προκειται για κατασταση που ειναι γνωστη εδω και καιρο και παρακολουθειται στενα απο την προσωπικη του γιατρο, η οποια βρισκεται παντοτε σε ετοιμοτητα για παν ενδεχομενο. Και για την κλισεδουρα της υποθεσης, οποιος εχει στοιχεια να παει στον εισαγγελεα.'