Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karmakosmik
Όταν πάρεις 10 νεαρούς Έλληνες παίχτες, το πολύ θα βγουν οι 2. Γιατί ο Έλληνας παίχτης κατά μέσο όρο δεν ξέρει μπάλα. Επίσης ο Παπασταθόπουλος μπορεί να ξεχώρισε, αλλά και οι υπόλοιποι που είχαν έρθει πριν 2 χρόνια στην ΑΕΚ, είναι 18 χρονών. Τότε η ΑΕΚ, τους διαφήμιζε αυτούς τους παίχτες, γιατί δεν είχε την δυνατότητα να πάρει άλλους. Φέτος έχει αποκτήσει επίσης κάποιους, τους οποίους (ευτυχώς) δεν ανακάλυψαν οι εφημερίδες.
Πόσες συμμετοχές έχει με την Αργεντινή ο Γκαλέτι;
Οι Αργεντίνοι που αυτή την στιγμή είναι πρώτα ονόματα είναι ο Lavezzi, ο Sosa, ο Pavone (έχει κάνει εξώφυλλο στον πρωταθλητή), ο Palacio, ο Zarate, o Bergessio, απλησίαστοι, ακόμα και για το θηρίο που λέγεται Ολυμπιακός.
Για τα 1,3 εκατομύρια ευρώ που παίρνει τον χρόνο, την προτίμησε και όχι επειδή έγραψε τα παιδιά του στο σχολείο. Τώρα για το αν τα αξίζει
Ήδη βλέπω την σημαία του Ιτσκου και του Δάλλα υψωμένη στο Καραισκάκη, καθώς ο Παππάς βγαίνει απέναντι στον Νικοπολίδη...  
|
Τον Λαβέτσι τον είχα υπόψη μου αρκετό καιρό. Πολύ καλός επιθετικός ο συγκεκριμένος......
Ο Σόσα πήγε Μπάγερν. Ο Παλάσιο είναι η συμπαθειά μου από την νέα φουρνιά των Αργεντίνων και πρόκειται για μεταμοντέρνο επιθετικο.
Γενικά για να κλείνουμε. Ο Γκαλέτι είναι πολύ καλός παίκτης. Παίκτης αποκάλυψη της Αργεντινής στο πρόσφατο μουντιάλ και γενικά ένας τυπικός αργεντίνος ακραίος (καλή σέντρα, διεισδυτικός, καλός ντριμπλερ με εξαιρετικό μακρινό σουτ). Προσωπικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση που έρχεται Ελλάδα γιατί είναι καλό όνομα. Αλλά μάλλον η Ατλέτικο κλείνει τον Αντραντε Κουαρέσμα οπότε λογικά δεν θα έπαιζε ο Λουσιάνο. Πάντως με θητεία σε Πάρμα, Νάπολι (είχε πάει με εισήγηση του Ντιεγκο εκεί), Σαραγόσα, Ατλέτικο και Εστουδιάντες μόνο τυχαίο δεν τον λες.....
Τέσπα είναι πολύ καλός αν και στην Αργεντινή δεν θα παίζει και πολύ πλέον αφού ο διαστημικός Μαριάνο Γκονζάλες έρχεται για να μείνει.....