Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel
Εγώ σου δείχνω ψήγματα του τι μπορεί να κάνει ο Σαμαράς.... Θα τον δούμε και από την νέα χρονιά τι θα κάνει.....
|
transfer listed είναι.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel
Επειδή βλέπω Ολλανδία αρκετά χρόνια (έχω κόλλημα με αυτό το πρωτάθλημα) επετρεψέ μου να τον έχω δει και σε 15 παιχνίδια τον Σαμαρά και να έχω πιο σφαιρική άποψη για το τι παίκτης είναι, από εσάς που αρχίσατε να τον παρακολουθείτε στενά από τότε που εντάχθηκε στην City....
|
Για να παίζει αντίπαλος της Εξέλσιορ και της Σπάρτα Ρότερνταμ καλός είναι. Τον παρακολουθώ μόνο στα ματς της Εθνικής. Από της Σίτυ βλέπω τα στατιστικά. Τα οποία είναι 8 γκολ σε δύο χρόνια, γιατί αν βάλουμε και τα γκολ που έβαλε εναντίον ομάδων της league 2 στο κύπελλο, πολλοί είναι παιχταράδες.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel
Γενικά δεν είπα πως είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη αλλά για Έλληνα παίκτη ξέρει πολύ καλή μπάλα και γενικά είναι πολύ καλός παίκτης.....
Δεν μου αρέσουν οι μηδενισμοί. Και γενικότερα σχόλια του τύπου σιγά τον παίκτη......
|
Βασικά η κουβέντα ξεκίνησε, για το αν είναι παίχτης που μπορεί να σνομπάρει το ελληνικό πρωτάθλημα. Και δεν είναι. Μπορεί να παίξει στην Ολλανδία, στο Βέλγιο, άντε στην τσάμπιονσιπ.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel
Με αυτή την λογική και γω μπροστά στον Τσάβι θα πρεπε να λέω για τον Πίρλο σιγά τον παίκτη.....
|
χοχοχο. Με ποια λογική; Τίτλων και συμμετοχών σε μεγάλες διοργανώσεις; Αυτό είναι προσωπική άποψη. Για μένα ο Πίρλο ΕΙΝΑΙ καλύτερος, συνυπολογίζοντας τα παραπάνω.
Παράθεση:
|
και επαναλαμβάνω σε μια αρκετά κακή ομάδα,
|
Υπάρχει βέβαια και η λογική, ότι ένας καλός παίχτης είναι πιο εύκολο να φανεί σε μια κακή ομάδα, παρά σε μία πολύ καλή.
Εν κατακλείδι σιγά μην τσακωθώ για τον Σαμαρά. Ένα ακόμα ψωνισμένο παιδάκι είναι, που βάζει ζελέ στο μαλλί. Για να τρώει πάγκο από τον Μπενζά και τον Κοράντι, σημαίνει ότι είναι χειρότερος από αυτούς τους (μέτριους) παίχτες. Εκτός αν τον έφαγαν τα συστήματα και τα αποδυτήρα της Σίτυ που λέει ο φίλος Φόλει και δεν το πιστεύω προσωπικά. Παραπέμπω στα ματς με Τουρκία και Μολδαβία. Αυτά, τέλλλος.