Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Από 63-57 πήγε 70-57 χωρίς να ακουμπήσουμε τη μπάλα με 2 τεχνικές ποινές στον πάγκο και ένα φάουλ που δεν έκανε ο Σόφο. Εκεί τέλειωσε για μένα το ματς αλλά δεν κρίθηκε μόνο από αυτό. Σήμερα είχαμε κακές επιλογές στην επίθεση απλά κάποιες από αυτές στο πρώτο μέρος έμπαιναν. Δεν γίνονταν όμως να μπαίνουν μέχρι το τέλος κι έτσι λόγω και του ψιλοσπρωξίματος μείναμε πίσω και χάσαμε το ματς.
Δίκαιη γενικά η νίκη του ΠΑΟ, η διαιτησία έπαιξε λίγο έδρα αλλά δεν καθόρισε αποτέλεσμα σήμερα.
Ντάξει,κάναμε 3 νίκες στους τελικούς αλλά δεν πήραμε το πρωτάθλημα (παγκόσμια πρωτοτυπία), συγχαρητήρια στους παίχτες του ΠΑΟ για την φετινή χρονιά,στον Ομπράντοβιτς που βγάζει λαγούς από το καπέλο όσο εύκολα πίνω εγώ μπύρες και στον Πηλωΐδη για το 3ο ματς... Αλήθεια μετάλλιο θα του δώσουν; Πριμ;
Μην αρχίσετε για μεμονομένα σφυρίγματα γιατί δεν θα βγάλουμε άκρη. Το μόνο που έχω πει προσωπικά στα 5 ματς ήταν το φάουλ στον Πεν στο 3ο ματς γιατί ήταν 5'' πριν λήξει και καθορίζει αποτέλεσμα.
Αυτά και απλά να πω πως αν στις νίκες είμαι γαύρος μια φορά στις ήττες είμαι 100.
Πάμε ρε Ταλεεεεεεεε:
ΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ
|