Απάντηση: Έγκλημα χωρίς τιμωρία...
To θέμα μπήκε στο thread Κοινωνία επομένως ευθύς εξαρχής δεν είχα καμία διάθεση κομματικοποίησης. (άσχετα με αν είναι τελικά πολιτικό ή κοινωνικό)
Αλλά επειδή το σχολίασες, νομίζω πως μπορώ να εκφράσω τι πιστεύω και να γίνει αντίλογος.
Πιστεύω λοιπόν, και αυτό έγραψα παραπάνω, πως με την παρούσα κυβέρνηση είναι πιο αισθητή η κάλυψη και η υποστήριξη της αστυνομίας...τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο...
Και από κει και πέρα παρουσίασα μερικά στοιχεία και στατιστικές για την πορεία των εξελίξεων στον τομέα αυτό. Δε νομίζω πως έριξα περισσότερες ή λιγότερες ευθύνες σε κάποιο κόμμα...Θα ήταν αστείο άλλωστε...
Βλέπω πως σε κάθε ποστ που κάνεις, υπορασπίζεσαι τους αστυνομικούς με νύχια και με δόντια και προσπαθείς να κάνεις τον διαχωρισμό ανάμεσα τους, το οποίο δεν κρίνω και απαραίτητο.
Κανείς δεν είπε πως όλοι είναι ζώα ή πως δεν υπάρχουν αστυνομικοί που κάνουν σωστά τη δουλειά τους...
Επίσης τονίζεις συνέχεια το έργο της αστυνομίας και πόσο κοντά στον πολίτη είναι...Συγνώμη αλλά δε νομίζω πως θα τους χρωστάω και χάρη αν έρθουν να με βοηθήσουν...Γι αυτό λέγονται και αστυνομικοί και αυτή είναι δουλειά τους και η υποχρέωσή τους...
Δηλαδή επειδή τα περιστατικά είναι λίγα -κατά τη γνώμη σου- θα πρέπει και να σωπάσουμε ;; Και ένα να είναι, γιατί να μην τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι ;;
Όσο για τα στοιχεία που παραθέτουν οι πιο πολλές εφημερίδες, είναι ακριβή και προέρχονται από πολύ σοβαρές εκθέσεις.
Αν είναι ψεύτικα, ας βγει να τα διαψεύσει η αστυνομία ή ας κάνει τους απαραίτητους ελέγχους...
Γιατί μέχρι στιγμής το μόνο που βλέπω εγώ είναι κρυφτούλι Κωστάκη - Βύρωνα και κάτι μεταθέσεις για γέλια...
Φιλικά,
Δέσπω
|