Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Raz3on
Τα 2/3 τρόπαια της ευρωλίγκας τα πήρε δικαιότατα. Είχε ομαδάρα βέβαια, δεν διαφωνώ.
Τους αμερικάνους δεν ξέρω ποιος τους διάλεξε, αλλά μάλλον δεν υπήρχαν άλλοι παίχτες ελεύθεροι εκείνο τον καιρό. Δεν είδα όμως κάποια κριτική, όταν τους πήρε τους παίχτες, παρά μόνο όταν απέτυχε. 
Ακριβώς αυτοί είναι οι μέτριοι Έλληνες. Άντε να βγάλω τον Σχορτσιανίτη, οι υπόλοιποι έχουν ελάχιστη συμμετοχή στην εθνική ομάδα ή και καθόλου (Παπαμαρκάριος, Μπάρλος κτλ).
Για τις σχέσεις μεταξύ των παιχτών και του προπονητή δεν μπορώ να πω, γιατί δεν ξέρω, συν το ότι δεν εμπιστεύομαι Έλληνες μπασκετικούς.
Ο Γκέρσον είναι γραφικός σαν προσωπικότητα και όλοι το ξέρουμε αυτό. Δεν έχει να κάνει με την προπονητική του αξία.
Αλλά αφού τόλμησε να μιλήσει για τον υπέροχο λαό του Θρύλου, κι εγώ ξεγραμμένο τον θεωρώ
Ισοδύναμη ομάδα είχε ο Καλζάουσκας ή ακόμα και μικρότερης δυναμικότητας, αλλά να θυμίσω ότι έφυγε και δεν τον διώξανε.
|
Κατ αρχην παροτι δεν γνωριζεις αρκετα πραγματα στο πιο πανω ποστ σου διατυπωνες τις αποψεις σου πολυ απολυτα
Δεν μιλησα για παπαμακαριο και Μπαρλο.Αν θεωρεις τους Βασιλοπουλο,Μπουρουση μετριους τι να πω?
Επισης,δεν χρειαζεται να ακους τους μπασκετικους για να παρεις χαμπαρι τι συμβαινει μεταξυ Γκερσον και παιχτων.Απλα ελα μια φορα στο σεφ και δες μονος σου την απορια,και τα μπινελικια που ριχνουν οι παιχτες
Ας ερθει ο Γιαννακης να μας κανει ομαδα