Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-06-2007, 15:33   #813 (permalink)
Neacel
Flamboyant....

Το avatar του χρήστη Neacel

Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
Neacel is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Kallia Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολύ κιόλας ε? Για μια φορά στη ζωή σου ξεπέρνα τα κόμπλεξ σου και δείξε λίγο αντικειμενικότητα ρε Neacel...

Ντάξει καταλάβαμε, δεν τον γουστάρεις αλλά είναι δυνατόν να μου λες ότι ο Αντσελότι είναι καλύτερος του Καπέλο? Ούτε για αστείο δε το λες αυτό. Όσο για τον Μπενίτεθ και Μουρίνιο κάτσε να προπονήσουν καμία 15-20 χρόνια και μετά τους συγκρίνουμε. Όσο για τους Λίππι, Χιτζφελντ, Φέργκουσον προπονητάρες και αυτοί αλλά και οι 3 μόνο σε μία ομάδα έκαναν-κάνουν καριέρα (και με Ντορτμούντ ο Χίτζφελντ αρχικά). Αυτό που έχει κάνει ο Καπέλο όμως που πήγε σε 4 διαφορετικές ομάδες και πήρα από την πρώτη χρονιά πρωτάθλημα με όλες κανείς δε το έχει κάνει...

Τέλος πάντων απόψεις είναι αυτές εσύ όμως πας να μου τον βγάλεις μια μετριότητα και δεν καταλαβαίνω γιατί. Άκου εκεί Αντσελότι...να τρελαίνεσαι δλδ.
Aντικειμενικός είμαι. Κανένα κομπλεξ. Πόσα τσουλου έχει ο Αντσελοτι? Τι έκανε με Γιούβε και Μιλαν?

Ο Μπενίτεζ με τους παίκτες που χει τα χει καταφέρει μια χαρά και είναι πολύ καλός προπονητής.....

Ο Μουρίνιο είναι απλά ο Μουρινιο. Ο άνθρωπος όπως έλεγα χθες στον Karmakosmik πήρε Τσουλου με τον Αλενιτσεφ......

Ο Φεργκιουσον είναι απ' τους καλούς αν και κολλημένους και έχει μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική σε ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα όπως της Αγγλίας.

Ο Βενγκερ είναι προπονηταράς με που φτιάχνει ομάδες από το μηδέν

Ο Λίπι είναι η συμπαθειά μου οπότε δεν τον κρίνω. Τον θεωρώ τον μεγαλύτερο ιταλό προπονητή όλων των εποχών. Έχει παρει πρωταθληματα, κύπελλα, Τσουλου, Παγκοσμιο, απ' όλα.....

Χιτζφελντ πήρε Τσουλου με Μπαγερν και Μπορουσια και πάρα πολλούς εγχώριους τίτλους.

Οπότε άσε μας με τον λουζερ. Είδαμε τι έκανε και με την Ρόμα ο προπονηταράς, ένα πρωτάθλημα πήρε όταν η Ρόμα είχε τους απίστευτους παίκτες. Απο κει και πέρα τίποτα.