Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Havier
Πες μου πόσο σε χάλασε ρε Ατλέτικο που άνοιξες τα πόδια στη μπάρτσα?
Πες μου πόσο σε χάλασε που έμεινες εκτός ουέφα και η μπάρτσα το έχασε τελικα?
|
Δεν ξέρω πόσο χάλασε την Ατλέτικο αλλά εμένα με χάλασε πολύ πάντως.Πάνω που άκουσα στο ράδιο στο ημίχρονο ότι ήταν το σκορ 0-1 και μου πέρασε από το μυαλό<<Βρε λες ο Μπασινάς να το κάνει το θαύμα;>> δυστυχώς δεν άντεξε στο β΄ημίχρονο και όλα κύλησαν φυσιολογικά.Λίγο καλύτερη ήταν η εικόνα της Μπάρτσα αλλά δίκαια το πήρε η Ρεάλ.
Πρέπει να παραδεχτώ ότι έπεσα τελείως έξω στην πρόβλεψη της σειράς Ολυμπιακός-ΠΑΟ καθώς είχα πει 3-0 ή 3-1 υπέρ του ΠΑΟ.Αλλά νομίζω ότι δεν ήταν αναμενόμενη η εξέλιξη γιατί και ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται πολύ ανεβασμένος,αμυντικά-επιθετικά όσο και ψυχολογικά αλλά και ο ΠΑΟ πολύ πεσμένος.Βέβαια χώμα ήταν και στη σειρά με Πανιώνιο αλλά μας είχε δείξει ότι όσο χώμα και αν είναι είχε τον τρόπο να καθαρίζει τα παιχνίδια.Πλέον στο τελευταίο ματς οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και όλα γίνονται.
Ο Άρης προσπαθεί εδώ και 2 παιχνίδια να δει πόση διαφορά μπορεί να χάσει σε 2΄-3΄ και στο τελευταίο ματς με τον Πανιώνιο το έκανε το θαύμα του!Έχασε διαφορά 6 πόντων σε 60΄΄.ΑΞΙΟΣ!!!Με τέτοια καραγκιοζιλίκια τα ζητάει ο οργανισμός μας να βγάλουμε τον Πανιώνιο ΕΥΡΟΛΙΓΚΑ και του χρόνου να γελάσει ο κάθε πικραμένος.
Πάντως είχαμε πολλά χρόνια να δούμε τόσο φοβερούς αγώνες στα ΠΛΕΙ-ΟΦ τόσο στον τελικό όσο και στον ημιτελικό.