Σεμνά και ταπεινά ....μια πρόταση έκανα μονάχα.Είπα τι είθισται να γίνεται ,και τι θα έκανα εγω σε ανάλογη περίπτωση...
Ομολογώ αν ήμουν διαχειρίστρια ,εντελώς φασιστικά ,ναι δεν ντρέπομαι καθόλου -είμαι φοβερά αυθάδης , ποτέ δεν θα επέτρεπα σε ένα -δυό προκατειλημένους να χαλάσουν τόσο εύκολα μια εποικοδομητική συζήτηση που αφορά ενα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα ,όπως είναι η κατάχρηση εξουσίας , και που όλοι μπορεί για χι-ψι λόγους να την συναντήσουμε μπροστά μας.
Θα άφηνα την κουβέντα να τραβήξει σε μάκρος απο τα μέλη που μπορούν να κάνουν διάλογο ,παράλληλα με τα επιθετικά μηνύματα να διαγράφονται συστηματικά .
Μια-δυο-τρεις-πέντε-δέκα, μέχρι να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να συμμετέχουν βαρβαριστί με τα δικά τους μέτρα και σταθμά, αλλα ούτε και να εμποδίζουν τους υπόλοιπους να καταθέσουν μια άποψη.
Νόμιζω έχω ξαναπεί ότι είμαι πολύ παράξενο και ιδιόρρυθμο άτομο, αλλα δεν βλάπτει που το επανέλαβα φαντάζομαι.
Παρεμπιπτόντως γι αυτό δεν φτιάχνω δικό μου σαϊτ....παρότι διαθέτω υλικό άφθονο...και ράμματα για γούνες στο 95% του in.gr