Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-06-2007, 02:21   #5 (permalink)
Liverpoulaios
Κουρασμένος

Το avatar του χρήστη Liverpoulaios

Περιοχή: Γαλάτσι σίτι
Liverpoulaios is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Liverpoulaios
Προεπιλογή Απάντηση: Tα βασανιστήρια της "Δημοκρατικής" σας Αστυνομίας

Tελικά είσαι πιό αστείος από τον Λεβέντη...
Το ότι θα ψηφίσω από κεντροδεξιά και πέρα δεν πάει να πει ότι είμαι ακροδεξιός.
Επίσης το δεν είπα ότι όσοι μπαίνουν σε χαμηλόβαθμες σχολές είναι αλήτες.Που το διάβασες αυτό(αν ξέρεις να διαβάζεις με τα αναρχικά γυαλιά σου).
Το ότι η πληοψηφία των ατόμων που μπαίνουν σε μια δύσκολη σχολή είναι "καλά" παιδειά δεν συνεπάγεται ότι όσοι μπαίνουν σε μια χειρότερη σχολή είναι κόπανοι.
Μάλλον όταν κάνατε στα μαθηματικά στο σχολείο το μάθημα που έλεγε για διπλή συνεπαγωγή είχες πάει να πετάξεις μολότοφ...

Αν εσύ πιστεύεις ότι ο κόσμος είναι χαζός σκέψου τι νομίζει ο κόσμος για σένα...Η αναρχική ιδεολογία σου πουλάει πολύ στην εφηβία αλλά μεα βλέπεις τα 2 "μεγάλα" κόμματα παίρνουν το 89% του λαού...

Όσο για το καθοδηγητές άσε με να ξέρω καλύτερα.Εχώ γνωρίσει κάποιον από αυτούς,όπως έχω γνωρίσει και χωμένο ασφαλήτη και ξέρω τι παίζει.Ίσως εσύ να ανήκεις στα πρόβατα του χώρου η απλά να λες ότι είσαι σε αυτόν τον χώρο.

Επίσης,πως γίνεται να είμαι ακροδεξιός(όπως το ορίζεις εσύ) και να μην γουστάρω θεούς και εκκλησίες εξήγησέ το μου πως γίνεται.Όποιος είναι πατριωτής και δεν ανέχεται να βλέπει τις μαλακιές που κάνετε είναι χρυσαυγήτης και ακροδεξιός;.

Τα σκατά μάλλον σου βρωμάνε μάλλον επειδή τα έχεις κάπου πάνω σου(στο μυαλό σου ίσως).

Ζητώ συγγνώμη από τους υπόλοιπους στο forum για την γλώσσα που χρησιμοποίησα.

Ο χρήστης Liverpoulaios δεν είναι συνδεδεμένος