Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-06-2007, 01:56   #3 (permalink)
achilles
γουρουνάκι ψητό στη γάστρα...

Το avatar του χρήστη achilles

Περιοχή: Αθήνα
achilles is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην achilles
Προεπιλογή Απάντηση: Tα βασανιστήρια της "Δημοκρατικής" σας Αστυνομίας

Kαλά κατά τα άλλα δεν μπαίνεις να μου την πεις,ούτε μου επιτίθεσαι...
Τελικά έλεγες αλήθεια απαθής μένεις σπίτι και έχεις χάσει την επαφή με την πραγματικότητα. Μα είναι επιχείρημα τα μόρια που παίρνει κάποιος στις πανελλήνιες, από αυτό κρίνεται αν είναι σωστό άτομο,αλήτης,κομπλεξικός,ή από αυτό εξαρτάται η ιδεολογία του?Δηλαδή όσοι μπαίνουν σε χαμηλόβαθμες σχολές είναι αλήτες και κατακάθια της κοινωνίας? Επειδή οι μπάτσοι μπαίνουν με 17000 μόρια σημαίνει ότι είναι σωστοί και λογικοί άνθρωποι? Ότι να ναι λες...
Όσο για το τι κάνει ο λαός, αν πιστεύεις ότι ότι κάνουν οι πολλοί είναι το σωστό, μάλλον εσύ είσαι ζώο και πρόβατο και ακολουθείς τους άλλους. Αν ο λαός είχε σωστή κρίση δεν θα ψήφιζε τόσα χρόνια τους ίδιους ανθρώπους, θα τους είχε πετάξει έξω από την βουλή. Η μαζικότητα ενός κινήματος δεν αποδεικνύει ότι είναι σωστό ή λάθος.
Επειδή είσαι άσχετος σε ενημερώνω ότι δεν υπάρχουν καθοδηγητές στον αναρχικό χώρο, οι αποφάσεις παίρνονται συλλογικά, για καθοδηγητές και πρόβατα ψάξε στον πολιτικό χώρο της ακροδεξιάς που εσύ δήλωσες ότι ανήκεις μιλώντας με τον Λεβέντη.
Όχι οτι χρειαζόταν να το πεις για να το καταλάβω. Δικαίωμα σου είναι ,αλλά μη μας το παίζεις ανεξάρτητος.
Αν εμείς είμαστε σαν τις μύγες εσείς είστε σαν τα σκ@τ@, όσο και αν προσπαθείτε να κρυφτείτε μέσα στην κοινωνία δεν γίνεται, επιπλέετε στην επιφάνεια και οι ιδεολογίες σας και οι απόψεις σας βρωμάνε σαν τα σκ@τ@.
Στο είπα και πριν όσο τυπάκια σαν και εσένα ενοχλούνται με τις απόψεις μου είμαι σε καλό δρόμο.