Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-06-2007, 22:05   #8 (permalink)
Karmakosmik
Look out Below

Karmakosmik is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Tα βασανιστήρια της "Δημοκρατικής" σας Αστυνομίας

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gatoni Εμφάνιση μηνυμάτων
Οκ,γράψε λάθος για τα γκαζάκια.
Λες όμως πως είσαι κατά της αστυνομίας και κατά του κράτους. Για πες μου λοιπόν τι προτείνεις εσύ. Κάποια μέτρα,κάποιους νόμους,άλλο σύστημα διακυβέρνησης,τι τελοσπάντων; Δεν αντέχω ανθρώπους που απλά απορρίπτουν και πολεμάνε να ρίξουν ένα σύστημα χωρίς να ξέρουν τι θα φέρουν στη θέση του.

Επίσης για σένα το κράτος τι είναι δηλαδή και μου λες πως δεν είναι ΚΑΙ ατομική ευθύνη του καθένα μας; 10 υπουργοί,300 βουλευτές και όποιοι άλλοι έχουν εξουσία αποτελούν το κράτος;
Εσύ δλδ πιστεύεις στην αστική δημοκρατία και στην δύναμη του λαού; Ότι η κυβέρνηση φοβάται τους πολίτες και προσπαθεί για το καλό του κοινωνικού συνόλου; Ότι ο λαός έχει το δικαίωμα της επιλογής στις εκλογές και μπορεί να αλλάξει τα πράγματα; Δώσε μου ένα παράδειγμα ΠΩΣ επηρεάζεις τις εξελίξεις.
Και σίγουρα δεν θεωρώ κράτος τους υπουργούς που έρχονται και παρέρχονται. Θεωρώ κράτος ολόκληρο τον μηχανισμό συμφερόντων που είναι εκεί, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ με το ποιος κυβερνάει και ποιος κυβερνιέται.

Δεν έχει σημασία τι προτείνω εγώ. Γιατί προσωπικά δεν θα καταφέρω τίποτα. Ένα πράγμα όμως το πιστεύω και είναι ίσως το μόνο πράγμα που πιστεύω στην ζωή μου. Να φωνάζεις όταν βλέπεις την αδικία. Να φωνάζεις όταν βλέπεις απαγωγές αράβων. Όταν βλέπεις ανελέητες επιθέσεις σε μετανάστες. Όταν βλέπεις ομόλογα να φεύγουν από εδώ κι από εκεί. Γιατί αν δεν φωνάξεις, τότε να είσαι σίγουρος ότι θα ψηφιστεί ένας νόμος από το ΚΡΑΤΟΣ (σίγουρα όμως όχι από εσένα), που θα σου το απαγορεύσει.

__________________________________________________ ____

Όντως πάνω απ' όλα είναι άνθρωποι χωρίς ταμπέλες και σ' αυτό συμφωνώ. Αλλά δυστυχώς η συγκεκριμένη πράξη έχει ταυτότητα. Αν ο ασφαλίτης, ήταν πολιτικός μηχανικός δεν θα πείραζε τον Αλβανό αλλά θα τον προσπερνούσε. Αν ο Αλβανός ήταν Έλληνας, ίσως να μην έτρωγε ξύλο από τους ασφαλίτες. Δηλαδή ok, Να καταδικάζουμε την βία απ' όπου κι αν προέρχεται αλλά εδώ έχουμε κάτι συγκεκριμένο, που είναι και συχνό φαινόμενο δυστυχώς.
Ο χρήστης Karmakosmik δεν είναι συνδεδεμένος