Απάντηση: Tα βασανιστήρια της "Δημοκρατικής" σας Αστυνομίας
Mερικοί άνθρωποι είναι απίστευτοι!
Λοιπόν προς Ipap : Eμένα μου προκαλούν αηδία οι επιλεκτικές ευαισθησίες σου. Βία δεχόμαστε κάθε μέρα από το κράτος και τους θεσμούς του με πολλαπλές μορφές. Οι πράξεις κοινωνικής αντιβίας είναι αποδεκτές από εμένα μέχρι ενός σημείου.
Εσύ δεν συμφωνείς το δέχομαι. Δεν γενίκευσα τίποτα, πιστεύω ότι ένα μεγάλο ποσοστό των αστυνομικών είναι φασίστες, ρατσιστές και διεφθαρμένοι. Οι υπόλοιποι έχουν και αυτοί ευθύνη που δεν αντιδρούν.
Μάθε ότι το video τραβήχτηκε πριν ένα χρόνο και τόσο καιρό περιφέροταν στα κινητά αστυνομικών που καμάρωναν χωρίς κανείς να το καταγγείλει!
Από εκεί και πέρα από τα τόσα post που έχω κάνει στο forum φαίνεται ότι έχω τεκμιριωμένη άποψη και επιχειρήματα και σέβομαι τον διάλογο άρα άκυρα όσα λες για την υπογραφή μου.
Καλά ρε Liverpoulaie, 2 σειρές σχόλια για το πρωτοφανές video και ένα κατεβατό για να μας πεις ότι είσαι Ελληναράς ,να υπερασπιστείς τον Πολύδωρα και να τα χώσεις σε εμένα για τις απόψεις μου? Ωραία αξιολογείς την βαρύτητα των θεμάτων.
Εσύ λοιπόν κάτσε σπίτι σου και κάνε την στρουθοκάμηλο. Σε πληροφορώ όμως ότι δεν πρόκεται για πόλεμο των αναρχικών, είναι αστυνομική βία που αφορά όλους όπως φάνηκε. Αύριο στην θέση των νεαρών μπορεί να είμαι εγώ ή και εσύ.
Εκτός και αν βασίζεσαι στην προνομιακή μεταχείρηση που έχουν οι εθνικόφρονες, ακροδεξιοι από τους μπάτσους από τον εμφύλιο και μετά και μένεις ήσυχος. Καλά για μίσος και εμπάθεια μη μιλάς, που μπαίνεις να ποστάρεις στα κοινωνικοπολιτικά θέματα μόνο για να μου την πεις ή όταν σου θίγουμε την δεξιά, τον Πολύδωρα, τους μπάτσους, τον Χριστόδουλο , άντε και να τα χώσεις στους ομοφυλόφιλους.
Πάντως αν άτομα με τις απόψεις σου θίγονται από την υπογραφή μου χαίρομαι, είμαι σε καλό δρόμο.
Υ.Γ. Όποιος άλλος θέλει να μου επιτεθεί ας ανοίξει ένα καινούργιο θέμα για μένα είναι κρίμα να γεμίζουμε αυτό το σοβαρό θέμα με προσωπικές κόντρες.
|