Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-06-2007, 18:51   #8 (permalink)
LEBENTHS
Νέο Μέλος

Το avatar του χρήστη LEBENTHS

Περιοχή: kallithea attikhs
LEBENTHS is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Oριακή διαφορά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Ασχολήσου με την πιθανή δική σου κατάντια και άσε τι κάνουν οι υπόλοιποι...
Σιγά μη σου δώσει και αναφορά για το τι ψηφίζει και γιατί..
Άμα συνεχίσεις έτσι, ξέρεις ποιο θα είναι το αποτέλεσμα..Και όχι τίποτα άλλο αλλά μετά θα πηγαίνεις να κλαψουρίζεις σε άλλες διαδυκτιακές κοινότητες ότι σε αδικούμε κιόλας...

Μου εδωσε αναφορα και ειδαμε οτι ειναι καρατζαφερικος και ακροδεξιος
Δεν σηκωνω απειλες εγω απο κανενα υποκειμενο του υποκοσμου επομενως το ξερεις ποιο θα ειναι το αποτελεσμα ναι άσφαλως αυτο

Κανεις δεν κλαψουρισε ποτε απλα εσεις δειχνετε ποσο φασιστικο φορουμ ειστε και οτι δεν σασ αρεσει το κοβεται και το λογοκρινεται δεν σας αρεσει ο αντιλογος φυσικα και αδικεις εναν ανθρωπο οταν δεν τον αφησεις να μιλησει αλλα δειχνεις οτι εισαι ατομο με φασιζουσα νοοτροπια και χουντικα αντανακλαστικα

Οσον αφορα το φιλο μας του θυμιζω οτι εγω δεν επονομασα αλητη τον φιλο μας επειδη δεν ψηφιζει ενωση κεντρωων αλλα επειδη σε ενα τοσο κορυφαιο ζητημα αυτος χωρις να ξερει τι του γινεται χειρονομει

Εξαλλου εμεις δεν παρακαλαμε κανεναν να μας ψηφισει εμεις απλα ενημερωνουμε τον λαο και απο εκει κει και επειτα ο καθενας εχει ελευθερη βουληση να κρινει αλλωστε εμεισ αποτεινομαστε στους σκεπτομενους και οχι στα καθιζηματα της ελληνικης νεολαιας και σε ατομα που βλεπουν την πολιτικη σαν ποδοσφαιρο αλλα σε εκεινους που εμβαθυνουν

Οσο για αυτο που λες οτι γελανε περι λεβεντη δεν νομιζω μαλλον εσυ γελας μονος σου και στις εκλογες θα δουμε ποιος θα γελασει
Ο χρήστης LEBENTHS δεν είναι συνδεδεμένος