Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-06-2007, 19:06   #756 (permalink)
TALOS
WHAT TO UNDERSTAND...?

Το avatar του χρήστη TALOS

Περιοχή: κάτω στον Πειραιά...
TALOS is an unknown quantity at this point
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην TALOS
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

ρε ραζον παιχτη να ποσταρεις πιο συχνα γιατι οταν σε διαβαζω αισθανομαι τρελη κα*λα που ειμαι γαυρος. Ηθελα να ξερα πώς υπαρχει ανθρωπος που τον γεμιζει και τον καλυπτει να βλεπει τοσο κομπλεξικα τα πραματα. Ρε το χεις ψαξει? Γιατι αγχωνεσαι τοσο για το γαυρο? Δεν εχεις ομαδαρα σε ολα τα σπορ? Δεν εχεις μεγαλη ιστορια? Ασε τους κλεφτες και τα τσογλανια να ειναι Ολυμπιακοι. Εσεις οι θιασωτες του φιλαθλου πνευματος και της ευγενους αμιλας ησασταν ειστε και θα ειστε μια ζωη, ρε μια ζωη λεμε, το παρακατιανο μικρο αδερφακι, η τριτη δυναμη σε κοσμο και σε οτιδηποτε, η ομαδα που δεν παιζει ντερμπυ με κανεναν. Ντερμπυ ειναι το ΠΑΟ-ΟΣΦΠ. ΤΕΛΟΣ. Αυτος ειναι ο αντιπαλος μου. ΤΕΛΟΣ. Οι Αεκτζηδες μου θυμιζουν το ξαδερφακι μου το μικρο που ερχεται και μου λεει μ@λ@κιες κι εγω του απανταω σοβαρα για να μη το στεναχωρησω.

Για το ματς τους εχουμε ζορισει οσο δε παει κι αυτο μου αρκει για μια χρονια που φανταζε χαμενη.

2 ομαδικα σε 8 λεπτα σ ενα ματς που επεφτε ξυλο. Μπουρουσης 3 φαουλακια απο νωρις να μη μπορει να παιξει αμυνα να γουσταρει ο Ματιστ μεσα στη ρακετα.Καλα για το φαουλ στην τελευταια φαση τι γκρινιαζετε ρε?Αφου θα τις εχανε τις βολες.

Αλλα ρε αιδοια, του χρονου αμα δε σας δωσει κανα πεναλτυ στο 90 ενω εχετε χασει ενα στο πρωτο λεπτο, εγω ξεγραφομαι απ το φορουμ αν δε δω παραγκολογια.

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΘΡΥΛΕ. ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΟΥΝ

Πριν ερωτευτείς δυο λαμπερά μάτια, σιγουρέψου οτι δεν είναι ο ήλιος που φωτίζει πίσω από ένα άδειο κεφάλι.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TALOS : 14-06-2007 στις 19:09.
Ο χρήστης TALOS δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση