Σχετικό, και άσχετο συγχρόνως....
Δώδεκα χρόνια σερφάρω ίντερνετ, εκ των οποίων τα πρώτα έξη σε ξένο δίκτυο, ενώ τα υπόλοιπα σε ελληνικές σελίδες.
Πάντα με το ίδιο νικ ,που ναι μεν μου έχει προσφέρει λίγες εκλεκτές φιλίες, αλλα και άπειρες εχθρότητες , που με ακολουθούν και εγγράφονται απο σελίδα σε σελίδα , για να μου την <πουν > σε κάθε ευκαιρία.
Το θέμα έτσι όπως καθημερινά το αντιμετωπίζω ,με συναρπάζει ,με γοητεύει , με εξιτάρει ατελείωτα.Προσπαθω να είμαι online συνέχεια , σε βάρος των ασχολιών μου πολλές φορές....έτσι για να σπάσω πλάκα, και να μετρήσω δύναμη, αφου σαν πολίτης και όχι κόμμα, δεν έχω αλλο τρόπο δημοσκόπησης της δημοφιλίας μου ..

Αν παρ"ελπίδα κάποιες φορές δεν <εμφανιστούν> , αρχίζω ν"ανησυχώ ότι κάτι δεν πάει καλά με μένα...ότι έχασα το στύλ μου.
Γι αυτό όσο περνάει απο το χέρι μου , δεν πρόκειται ν" αλλάξω ποτέ nickname.Aποτελεί την ταυτότητά μου στο ίντερνετ,και παθιάζομαι στην κυριολεξία να ασκώ την λειτουργία του...μαγνήτη.

Μάλιστα έχω μελετήσει τόσο καλά τις ιντερνετικές < προσωπικότητες > του club paullina , που σκέφτομαι μόλις ξελασκάρω απο τις καθημερινές υποχρεώσεις μου ,να τους σκιαγραφήσω σε εκτενέστατο άρθρο, χιουμοριστικό ανυπερθέτως , και με την καλή έννοια ...εξυπακούεται.
Είμαι σίγουρη θ" αναγνωρίσουν ξεκάθαρα τους εικονικούς εαυτούς τους.

Εάν εγγράφηκαν κι εδώ με ρωτήσατε ?
Ναι , δεν έχω καμιά αμφιβολία...
Απομένει να γράψουν καμιά αράδα μόνο, για να αποσαφηνίσουμε ποιός είναι ποιός, και για ποιό ζήτημα ξαναπετάει γιαούρτια

Ούφ πείνασα.
Πρέπει να κατέβω κυλικείο για κανένα σάντουϊτς...cu