Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-06-2007, 12:41   #3 (permalink)
Panagioths
Brainlagged

Το avatar του χρήστη Panagioths

Panagioths έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Panagioths
Προεπιλογή Απάντηση: Γιατί δε φοράς κράνος;

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos Εμφάνιση μηνυμάτων
Κάνεις λάθος, γιατί αν πάθεις ατύχημα και δέ φοράς κράνος και ζήσεις και μείνεις με κάποιο μόνιμο κουσούρι, μετά θα ζητάς από το κράτος να σου παρέχει περίθαλψη και αναπηρική σύνταξη. Δηλαδή θα υποχρεώσεις εμένα και όλους τους φορολογούμενους να σε πληρώνουν μέχρι να αφήσεις αυτό το μάταιο κόσμο γιατί είχες την απερισκεψία να μην φορέσεις κράνος.
Ή αν θες να το δείς αλλιώς δεν γίνεται η κοινωνία να επενδύει σε εσένα τόσα χρόνια και μετά εσύ να πετάς την επένδυση αυτή στα σκουπίδια γιατί είσαι μάγκας και δε θες να φοράς κράνος.
Πρόστιμο και πάλι πρόστιμο.
Γιατί δίνει το κράτος αναπηρική σύνταξη λόγω ατυχήματος; Και σε περίπτωση που δίνει ας μην δίνει σε κάποιον που δεν φορούσε κράνος, το δέχομαι. Η κοινωνία δεν επενδύει σε εμένα ούτε σε κανέναν. Να πεις για τους γονείς ή όσους πληρώνουν για να μεγαλώσεις και έχουν την έγνοιά σου το δέχομαι αλλά δεν αφορά την κοινωνία. Δεν μου αρέσει να μεγαλώνουμε έναν άνθρωπο με τύψεις και ενοχές για το τι κάνει επειδή "χρωστάει" στην κοινωνία. Κανείς δεν χρωστά και δεν οφείλει σε καμία κοινωνία τίποτα ειδικά στην σάπια κοινωνία που ζούμε εμείς εν έτη 2007.

Σημειώνω οτι όλα αυτά δεν αφορούν τους ανθρώπους που σε έφεραν στην ζωή και σε μεγάλωσαν φυσικά