Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-06-2007, 18:55   #112 (permalink)
MaDa
carpe diem

Το avatar του χρήστη MaDa

Περιοχή: Athens
MaDa is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην MaDa
Προεπιλογή Απάντηση: Προτάσεις για την βελτίωση του site

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos Εμφάνιση μηνυμάτων
Λοιπόν να απαντήσω.
Σαν πλάνο όσον αφορά το World έχω στο κεφάλι μου ένα δικτυακό τόπο που θα κινείται στους δικούς του ρυθμούς και δε θα κυνηγάει την επικαιρότητα. Το World ναι μεν το δημιουργούμε εμείς αλλά του δίνετε πνοή και χαρακτήρα εσείς. Από μέρους μου και ελπίζω και του Παναγιώτη δεν τίθεται θέμα αστυνομικού ελέγχου του περιεχομένου (σε λογικά όρια πάντα) του World. Αυτό όμως που παρατήρησα χάρη στη Δέσποινα που το έφερε σε συζήτηση, είναι η πομπώδη αναπαραγωγή άρθρων από άλλους δικτυακούς τόπους. Αυτό θα σας παρακαλούσα να το σταματήσετε και να προσπαθείτε, όσο μπορείτε, να γράφετε την είδηση με δικά σας λόγια. Οι τεχνικές λεπτομέρειες δε με ενδιαφέρουν (τι είναι είδηση, που είναι ο Βάγκνερ και ο Πουτσίνι), με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Ειδήσεις δικές μας, όχι αναπαραγωγή των άλλων. Τι λέτε, μπορείτε να το κάνετε αυτό;
μετά την απάντηση του αστρολάβου...
θέλω να πώ...
ότι μ' αρέσει η ιδέα αν βρίσκουμε κάτι ενδιαφέρον έστω και από άλλους δικτυακούς τόπους... να το μεταφέρουμε στο world... μιας και το βλέπουμε σαν κάτι δικό μας... και που θα ήθελαν και οι άλλοι να τα δουν... είναι δύσκολο και χρονοβόρο να τα μεταφέρουμε με δικά μας λόγια... όσο για νέες ειδήσεις... αυτά είναι δουλειά άλλων... εμείς (που είμαστε εκτός επαγγέλματος) το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τα μεταφέρουμε...

Ο χρήστης MaDa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση