Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon
ρε συ,που την ειδες την ταινια.
εκτος απο τα ονοματα που παιζουν,ουτε πλοκη εχει ουτε καλη σκηνοθεσια ουτε τιποτα...
ενταξει,ο καθενας εχει την αποψη του..
|
συμφωνω οτι η κριση ειναι προσωπικη αλλα σε γενικες γραμμες πιστευω οτι υπαρχουν καποια κριτηρια, τουλαχιστον στο τι κανει μια ταινια αξιοπρεπη.
δεν σου λεω οτι ειναι απο τις αγαπημενες μου αλλα αν λες οτι δεν εχει πλοκη και-ιδιαιτερα-οτι δεν εχει καλη σκηνοθεσια τοτε απορω αν εχουμε δει το ιδιο εργο. η πλοκη υπαρχει, δεν ειναι πρωτοτυπη ουτε τρομερη, αλλα ειναι υπαρκτη και πολυ ξεκαθαρη: δυο τυποι απο το ηθων που προσπαθουν να διεισδυσουν στο καρτελ των μεγαλοεμπορων κοκαινης στο miami. απλο, ταπεινο και τιμιο σεναριο
και εχει τρομερα ωραιες εικονες και ΠΑΡΑ πολυ καλη μουσικη.
δεν ειναι απο τις αγαπημενες μου ουτε αλλαξε τον τροπο που σκεφτομαι ουτε θα την θυμαμαι μετα απο δεκα χρονια αλλα παντως περασα δυο ωρες ευχαριστα. για να βαλω μια ταινια στις χειροτερες που εχω δει χρειαζεται κατι που να την κανει ανυποφορη η τοσο βαρετη που να ξεχασω οτι βλεπω ταινια, πχ οι διδυμοι πυργοι, εκει που την εβλεπα σηκωθηκα απο τον υπολογιστη, εβαλα κατι να φαω, γυρισα μιλησα στο τηλεφωνο και μετα θυμηθηκα οτι παιζει ακομα η ταινια. αλλα το miami vice δεν ηταν ετσι.