Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Σαν τελείως ουδέτερος θεατής του ντέρμπι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟ μπορώ χαλαρά να πω ότι ήταν από τα συναρπαστικότερα ματς της χρονιάς.Το καταευχαριστήθηκα και αν και πίστευα ότι ήταν το παιχνίδι που ο Ολυμπιακός θα έδινε τα πάντα για τη νίκη(σε αυτό δικαιώθηκα) περίμενα στο τέλος να τα φτύσει ο Ολυμπιακός και να μιλήσει η κλάση του ΠΑΟ(αυτό δεν το πέτυχα).
Για τη δεδομένη στιγμή αυτή είναι η καλύτερη εμφάνιση που μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός και για αυτό έχω σοβαρές αμφιβολίες ότι μπορεί να την ξαναπραγματοποιήσει και για δεύτερη φορά.Πιστεύω ότι η σειρά θα λήξει 3-1 υπέρ του ΠΑΟ αλλά ο Ολυμπιακός δείχνει ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο και είναι καθαρά πλέον θέμα χρόνου(για μένα χρειάζονται 3-5 χρόνια) για να μπορεί να διεκδικήσει όλους τους τίτλους στα ίσα.
Για τον Ματσιγιάουσκας που λέτε,εντάξει μην το ξεφτυλίσουμε ,δεν είναι δημιούργημα του τύπου,έχει κορυφαίο σουτάκι.Όμως και εμένα δεν μου αρέσει και θα προτιμούσα ένα Ρακόσεβιτς ή τον Σισκάουσκας.Απόψεις είναι όμως αυτές.
Και κάτι για το ΝΒΑ.Φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι ΣΠΕΡΣ δεν είναι λούζερς όπως οι ΝΤΑΛΑΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ για να χαρίσουν την κούπα στους ανύπαρκτους τους ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ του 1,5 παίκτη,όπως δηλαδή ήταν πέρσι οι ΜΑΙΜΙ ΧΙΤ.Ούτε νίκη τους βλέπω να σταυρώνουν τους άμοιρους.
|