Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-06-2007, 13:22   #4 (permalink)
Xavier
Evil Nazi

Το avatar του χρήστη Xavier

Xavier is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Xavier
Προεπιλογή Απάντηση: Προτάσεις για την βελτίωση του site

Παράθεση:
...και με όλη την εκτίμηση που μου εμπνέουν τα κείμενά σου , επίτρεψέ μου να σου πω ότι..
Από την εισαγωγή και μόνο δεν με προδιαθέτει ένας τέτοιος ανούσιος διάλογος. Θεωρώ την απάντησή σου εντελώς εκτός θέματος-δεν συζητάμε γιατο τι είναι είδηση, ούτε την αξία, το ενδιαφέρον και το πόσο κοινότυπη είναι αυτή. Έχω να πω μόνο τα εξής.

Το world.gr δεν έχει στη δούλεψή του ρεπόρτερ και δημοσιογράφους. Η ειδησεολογία του είναι αυτή των απλών παρατηρητών των γεγονότων, χωρίς πολιτικά ή οικονομικά κίνητρα.

Σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να αναγκάσω κανένα να διαβάσει άρθρο δικό μου. Και σε καμιά περίπτωση δεν είσαι υποχρεωμένη να σχολιάσεις το συγκεκριμμένο άρθρο. Αν θέλεις να σχολιάσεις πχ το νέο νόμο για την παιδεία άνοιξε ένα θέμα με αυτό που έχει καταλάβει από αυτόν σε γενικές γραμμές και σχολίασε το, εξέφρασε τις απορίες σου και τους προβληματισμούς σου με τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας μας. Δεν είναι ανάγκη να μεταφέρεις μια είδηση από το in.gr για να την σχολιάσεις έπειτα.

Το τελευταίο είναι και το θέμα μας. Αυτός είναι ο προβληματισμός που εκφράστηκε στη Δέσποινα από μέλη της κοινότητας για τις ειδήσεις. Όλα όσα έχουν γραφτεί μετέπειτα είναι πλατιάσματα και ανευ λόγου και ενδιαφέροντος αναλύσεις.