Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-06-2007, 22:42   #92 (permalink)
paullina
Desert rose

Το avatar του χρήστη paullina

paullina is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην paullina
Προεπιλογή Απάντηση: Προτάσεις για την βελτίωση του site

Λυπάμαι που θα το πω ωμά , αλλα μια είδηση δεν μπορεί να αναπαραχθεί και να ξαναγραφεί με άλλα λόγια ,διότι όσο κι αν φαίνεται ανυπόγραφη , κάποιος την έχει αλιεύσει ,την έχει διασταυρώσει κι έχει προσφέρει τα ακριβή της στοιχεία στο αναγνωστικό κοινό.
Αν την παραλάβει ένας ερασιτέχνης για να την εμπλουτίσει και να την διαμορφώσει, απο άγνοια "η απειρία μπορεί να προσθέσει βλαπτικές διαστάσεις στην είδηση, σε σημείο τέτοιο που να προκαλέσει μέχρι και νομικές κυρώσεις.
Μια είδηση πχ ας πούμε αστυνομικού περιεχομένου ,αν την επιδαψιλεύσει ένας μη δημοσιογράφος , μπορεί να αθωώνει η να καταδικάζει κάποιον εμπλεκόμενο σε σοβαρό κακούργημα ,οπότε καλό είναι νομίζω να αποφεύγονται ανάλογα εγχειρήματα.
Ωστόσο η παράγραφος μιας είδησης ,μπορεί να απομονωθεί και να γίνει ένα ωραιότατο άρθρο προς δημόσια συζήτηση απο κάποιον που έχει το ταλέντο ανάπτυξης του γραπτού λόγου. Μπορεί επίσης μια σκέψη, ένα συναίσθημα , ενα γεγονός της καθημερινότητας, να διατυπωθεί πολύ ωραία , και να προκαλέσει ένα θαυμάσιο προβληματισμό,κάτι που δεν βλέπω να γίνεται στην ήδη υπάρχουσα ενότητα.
Επίσης, μια που τα αθλητικά ελάχιστα μ" ενδιαφέρουν ,και εφόσον εγγράφηκα βασιζόμενη στις υποσχέσεις του φίλου μου του γκούγκλη που μου ψιθύρισε <WORLD.GR =Ειδήσεις, νέα και συζητήσεις σε θέματα κοινωνίας, οικονομίας, πολιτικής, τεχνολογίας, διασκέδασης, μουσικής και κινηματογράφου >....φτιάχτε πληζ μια ενότητα ονομαζόμενη ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΣ "η ΛΟΓΙΚΟ ΧΑΟΣ μήπως και καταφέρω να ξεδιπλώσω την διάνοια μου ... σαχλαμαρίζοντας χαριτόβρυτα....