Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-06-2007, 18:33   #5 (permalink)
Panagioths
Brainlagged

Το avatar του χρήστη Panagioths

Panagioths έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Panagioths
Προεπιλογή Απάντηση: Με πρόστιμα απειλεί η ΕΕΤΤ τον ΟΤΕ για τις καθυστερήσεις στο «γρήγορο» Inte

Τα ιδιωτικά μπορδέλα που θέλουν να αυτονομάζονται πάροχοι ποιά εεττ θα τα συμμαζέψει; Εγώ εν έτη 2006-7 βλέπω τον ΟΤΕ να είναι αρκετά συμμορφωμένος με τις διατάξεις της ΕΕΤΤ (μιλάω στο κομμάτι των μεταφορών από ΟΤΕ προς ένα άλλο πάροχο) και τους εναλλακτικούς να κάνουν ένα-δυό παρατυπίες για να καθυστερήσουν τον πελάτη να έρθει στο δίκτυό τους γιατί είτε δεν έχουν πόρτες ή δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τόσο μεγάλο όγκο αιτήσεων ή δεν έχουν ολοκληρώσει τις εγκαταστάσεις τους σε ένα κέντρο για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο εκεί.

Και μιλάω για αρκετές περιπτώσεις που είτε ήμουν εγώ το "θύμα-συνδρομητής" ή διάφορα άλλα άτομα κοντά μου που μπορούσα να έχω άποψη και γνώση από πρώτο χέρι σαν να ήμουν εγώ ο συνδρομητής.

Για να μην παραξηγηθώ, δεν λέω πως ο ΟΤΕ έχει γίνει άγιος αλλά έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με πριν 4-5 χρόνια όπου τους παρακαλούσες κυριολεκτικά να σου κάνουν μια δουλειά/μετατροπή/αλλαγή...