Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-06-2007, 15:29   #3 (permalink)
paullina
Desert rose

Το avatar του χρήστη paullina

paullina is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην paullina
Προεπιλογή Απάντηση: Πανεπιστημιο Θεσσαλιας: Μια ανάσα από τους δράστες η αστυνομία.

Καλημέρα κυρία, αρχικά εύχομαι ολόψυχα ταχεία ανάρρωση στο παιδί σας, εφόσον όμως δεν έχω άποψη για τα πραγματικά περιστατικά της συμπλοκής ,ούτε και μπορώ να προσθέσω κάτι χρήσιμο ως πληροφορία, επιτρέψτε μου απλώς να καταδικάσω σθεναρά το γεγονός, σαν μια πράξη ανήθικη, απολίτικη, τραμπούκικη, αισχρή.
Η χρησιμοποίηση βίας , είναι η πρακτική όσων στερούνται επιχειρήματα να αντιπαραταχθούν στην οποιαδήποτε διαφωνία, πολιτική "η μη.
Ταυτόχρονα θέλω να υπογραμμίσω στην παρατήρησή σας περί προσωπικής επίθεσης , ότι η συγκεκριμένη συμπλοκή εκ των πραγμάτων αδυνατεί να προσλάβει την διάσταση που προσδίδετε ,όταν σε όλα τα ιδρύματα της χώρας παρατηρούνται ανάλογα φαινόμενα σε Γενικές Συνελεύσεις.
Συνεπώς δεν μπορούμε να φαντασθούμε την μισή φοιτητιώσσα νεολαία , να επιτίθεται εναντίον της άλλης μισής, στην προσπάθεια διαχωρισμού αμπελοχώραφων των παππούδων της.
Ας μη γελιόμαστε πρόκειται για καθαρά κομματικές-παραταξιακές αντιδράσεις ,υποκινούμενες απο φορείς που επιθυμούν το καπέλωμα της δημόσιας Παιδείας, τον διασυρμό του διδαχτικού προσωπικού , την ενεχυρίαση σε ύποπτα πολιτικά συμφέροντα της πορείας των ελληνικών πανεπιστημίων.
Πιστέψτε με είναι θέματα που τα γνωρίζω εκ των έσω.
Καλή τύχη στην υπόθεσή σας.