Απάντηση: Πανεπιστημιο Θεσσαλιας: Μια ανάσα από τους δράστες η αστυνομία.
Καλημέρα είμαι η μητέρα του Στάθη. Αν πραγματικά θέλετε να βοηθήσετε το γιό μου αλλά και όλη την Πανεπιστημιακή Κοινότητα να προστατευτεί από τέτοιου είδους περιστατικά παρακαλώ να βοηθήσετε στην έρευνα της αστυνομίας, αν πράγματι ξέρετε ή είδατε κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει στο δράστη.
Σας μιλώ σαν μητέρα, σαν συνάδελφος μηχανικός, σαν πολίτης μιάς χώρας της οποίας τα πανεπιστήμια θα θέλαμε να είναι ασφαλέις χώροι, σαν άνθρωπος που δεν θέλει να βάλεται το Πανεπιστημιακό Άσυλο.
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει φοιτητική παράταξη που υποθάλπει τέτοιες πράξεις βίας.
Η αιτία είναι μάλλον προσωπικό παρά πολιτικό μίσος. Αν γνωρίζει κάποιος κατι σχετικό και φοβάται να το αποκαλύψει ,ας σκεφτεί καλύτερα το ενδεχόμενο να είναι αυτός το επόμενο θύμα ενος παρανοϊκού.
Είναι σίγουρο ότι η αστυνομία είναι πολύ κοντά στη σύλληψη του δράστη και των πιθανών συνενόχων του. Ας σκεφτεί κάποιος που γνωρίζει το δράστη και τον καλύπτει, το ενδεχόμενο να κατηγορηθεί και αυτός για συγκάλυψη.
Αν κάποιος γνωρίζει κατι χρήσιμο ή ακόμη και τον τρόπο να βελτιωθεί η ανάλυση ενός βίντεο που έχουμε στα χέρια μας, παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μου.
|