Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-06-2007, 00:13   #275 (permalink)
Neacel
Flamboyant....

Το avatar του χρήστη Neacel

Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
Neacel is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Αμπαλοι όλου του κόσμου ενωθείτε

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Basilis7hh Εμφάνιση μηνυμάτων
και εγω το ψηνω πιο πολυ για 5 χ 5 η ετσι κατι πιο οικογενειακο αλλα στο αλλο υπαρχει και η προκληση της υπερασπισης της τιμης του φορουμ αν καποιος μπορει ας κανει μια κατασκοπεια να δει τι λενε και οι αντιπαλοι για το ματς
Eγώ στην εθνική φόρουμ δεν θέλω να ξαναπαίξω..... Δεν γουστάρω να είμαι στον ίδιο χώρο με τον ΤΑΛΟ και τον 7hh ενώ την περασμένη κυριακή έχει αδικηθεί η ομάδα μου από την διαιτησία που ευνόησε την ομάδα των γαύρων..... LOL......

Με λέμε Ντέμη και είμαι καλά.......

Επίσης προς τα άλλα παρτάλια. Μόνο ο 7hh που είναι η ζωντανή διαφήμιση της Duracel μπορεί να μου πει κάτι για stamina, οι άλλοι (κάτι δημογέροντες, χαβιέδες, μπιφτέκια) μην μου λέτε για αντοχές και τρέξιμο, γκέγκε?

Τέλος ο ΤΑΛΟΣ είναι ο καλύτερος φορ που υπάρχει στο φορουμ.... Τον να τον θεωρούμε μπακ είναι ανέκδοτο αφού άλλωστε δεν είναι και πολύ καλός αμυντικός. Σόρρυ μαν......

Πιο τέλος, καλά ρε δεν λυπάστε τον Χουλκ? Το να τον βάλουμε σε κανονικό τέρμα να παίξει είναι αυτοκτονία. Free Houlk.... Άσε που μου κάνει για DM ο Άλεξ.....

Ακόμα πιο τέλος ο 7hh είναι το δεξί εξτρέμ μας, ο Νάνι του φορουμ. Του φέρνει και στο μαύρισμα.....