Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-06-2007, 19:31   #726 (permalink)
Cantona13
Skouliki

Το avatar του χρήστη Cantona13

Περιοχή: Γιαννενα-Περιστερι
Cantona13 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Cantona13
Προεπιλογή Απάντηση: Εκτός Θέματος

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο TALOS Εμφάνιση μηνυμάτων
Κατ αρχην ξαναλεω δε θιγομαι σαν γαυρος. Ουτε με προκαλει τπτ. Χεστηκα. Πως το λενε.Στ μου. Αν σας γεμιζει να βαζουμε εδω μεσα φωτο απο ξυλικια επεισοδια και ντροπιαστηκες φωτο για τους οπαδους των αντιπαλων, αν και εχω εκατομμυρια δε θα ακολουθησω, γιατι δε με κανει πιο μαγκα να προωθησω κατι που το καναν αλλοι. Αν τυχει και σαπισω στο ξυλο κανα βαζελο ποτε θα το κανω αφισα. Με αρχ αλλων δε το παιζω μαγκας. Ο ανθρωπας τα ακουει απο κοντα μεγαλε μη νοιαζεσαι.Τελος. Ο,τι καταλαβαινετε καταλαβαινετε. Δε θα σκασω κιολας.
Ρε 'συ στο ξαναλεω! Δεν μου φαινεται για ξυλο η συγκεκριμενη φωτο! Ενας τυπος(παικτης μου φαινεται και εμενα Αστρολαβε) με μια πετσετα ή μπλουζα στο κεφαλι! Προφανως μετα απο ηττα του ΟΣΦΠ μαλλον στο βολεϋ! Αν εδειχνε ξυλο και εγω μαζι σου! Δεν ειμαι υπερ του να προβαλλουμε τετοιες μ@λακιες σαν εξυπναδες! Αν τη δεις σε μεγενθυνση θα το καταλαβεις! Δεν νομιζω τωρα να κανουμε δυο ατομα λαθος και εσυ να το βλεπεις σωστα! Ωστοσο αν εισαι σιγουρος πως προκειται για ξυλο(π.χ. ειδες την συγκεκριμενη στιγμη απο κοντα ή απο την τηλεοραση και ξερεις οτι ειναι ξυλο) παρακαλω και εγω τον Αλεξ να την βγαλει! Μονο τοτε ομως!