Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-06-2007, 19:08   #721 (permalink)
Cantona13
Skouliki

Το avatar του χρήστη Cantona13

Περιοχή: Γιαννενα-Περιστερι
Cantona13 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Cantona13
Προεπιλογή Απάντηση: Εκτός Θέματος

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο TALOS Εμφάνιση μηνυμάτων
Παρακαλω τον greekfan να βγαλει απο τη υπογραφη του την πρωτη φωτογραφια. Οχι οτι θιγομαι σαν γαυρος. Στ μου κιολας. Αλλα ειμαι της φιλοσοφιας να μη γ@μ@με με ξενα . Αν πιασει ενα γαυρο ή εναν οποιονδηποτε και τον σαπισει στο ξυλο ο ιδιος, ας βγει φωτογραφια και ας την ανεβασει. Ή ας ανοιξει θεμα ''χουλιγκανς'' ή ''ηλιθιοι που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα και πανε και πλακωνονται και νομιζουν οτι κατι κανουν'' και ας βαλει ο,τι φωτογραφιες θελει. Απορω πως επιτρεπεται και απο τους μοντερειτορς κλπ.
1ον:Κατα καιρους και ο anthropas εχει βαλει το ιδιο και χειροτερες φωτογραφιες
2ον:Στην φωτογραφια δεν φαινεται ρε 'συ κανενας χουλιγκαν ουτε δειχνει ξυλο! Απ'οτι βλεπω ειναι ενας τυπος με φανελα του Ολυμπιακου (πιθανον να ειναι και παιχτης δεν ξερω) που κρυβει το προσωπο του με μια πετσετα, μπλουζα ή ο,τι σκ@τα ειναι!

Οποτε δεν ξερω κατα ποσο το περιεχομενο μπορει θα θεωρηθει ως ηλιθιο! Εμενα μου φαινεται σαν μια φωτογραφια με περιπαικτικο χαρακτηρα και ισως λιγο προκλητικο (ναι αν ημουν γαυρος θα με προκαλουσε)! Αλλα λιγο-πολυ ολοι εχουμε φιλοξενησει γραφικα-προκλητικα πραγματα στις υπογραφες και ποτε δεν ειχε γινει θεμα! Οποτε δεν βλεπω τον λογο να γινει τωρα οπως επισης δεν βλεπω τον λογο να αλλαξει την υπογραφη του ο Αλεξανδρος!

ΥΓ: Πωωωπωωω! Πως την χειριζομαι ετσι την γλωσσα ο (μπιπ)! Το ηξερα οτι επρεπε να γινω δικηγορος!