Απάντηση: Αμπαλοι όλου του κόσμου ενωθείτε
Λοιπον
ΑΜΠΑΛΟΙ
Neacel:Oαση τεχνικης σε μια ομαδα που της ελειπε και αυτο ηταν εμφανες οταν οι τεχνιτες-πριμαντονες της ομαδας μας εκαναν παρτυ
Havier:Τιμιος εργατης.Βαζει την ομαδα πανω απο τον εαυτο του και αυτο τον τιμει.Δεν τον τιμει ομως που ενω ημουν τελευταιος παιχτης του περασε απο το μυαλο να με τριπλαρει.Τα θελε και τα παθε(οχι εσκεμμενα φυσικα απο μερους μου)
Greekfansws:Πολυ καλη εμφανιση.Φαινεται σταδιακα να βελτιωνει τις αδυναμιες του
Maxim:Πολλες χαμενες ευκαιριες για αλλη μια φορα.Αυτο επισκιαζει τα πολλα χιλιομετρα που εκανε και τις μπαλες που εκοψε
Δημος:Ηταν ουσιαστικος και βοηθησε οσο μπορουσε,με μερικες μαγικες κινησεις στο ενεργητικο του
Πιππο:Δεν ηταν ο γνωστος πιππο που σου βαζει 3-4 γκολ.Παρ ολα αυτα ετρεξε,μαρκαρε και εφαγε και μια λομπα(απο ποιον αραγε?)
ΠΑΙΧΤΟΥΡΕΣ
Χουλκ:Μαλλον ακουσε τον χαβιε και στο πρωτο ημιχρονο ηταν με τους αλλους.Μετα τα γκαζια του προεδρου στο ημιχρονο ομως σοβαρευτηκε και εδειξε την πραγματικη του αξια
Χρονης:Ειχε στο ενερητικο του μια καταπληκτικη ποδια στον Δημο και αυτο του δινει πολλους ποντους.Συνεργαστηκε αψογα με τους συμπαιχτες του αλλα του ελειψαν τα γκολ του οκκα
Λιβερπουλαιος:Μεχρι το 20ο λεπτο που ηταν ξεκουραστος τα πηγε πολυ καλα.Μετα προτιμησε το ουσιαστικο παιχνιδι.Ηταν η ηρεμη δυναμη της ομαδας
Αφεντια μου:Σε αντιθεση με το προηγουμενο ματς που ημουν σκια του εαυτου μου αυτη τη φορα ημουν πολυ καλος.Επισης εκλεισα τα στοματα των γραφικων που με λενε χασογκολη ματωνοντας το πλεχτο αρκετες φορες
Βελγος:Καλο παιχνιδι με τα γνωστα τσαλιμια και τα σχετικα.Εβαλε τον εαυτο του πανω απο την ομαδα πολλες φορες και προτιμησε να κανει ποδιες πανω στη γραμμη του τερματος απο το να διωξει τη μπαλα.Παρ ολα αυτα τον συγχωρουμε γιατι ειναι προεδρας
Ο φιλος του χουλκ εκανε τα αδυνατα δυνατα να παρει μεταγραφη στην τσελσι αλλα δεν τα καταφερε
|