Κατ' αρχήν αυτήν την τσατσιά των γάβρων να μας παίρνουν συνέχεια το τέρμα μας δεν την καταλαβαίνω. Οι ομάδες κανονικά έπρεπε να είναι χουλκ-χαβιέ-δήμος-μαξίμ-γκρικφανς-πίππο και τάλος-ανθρόπας-σταμάτης-λιβερπουλαίος-νισέλ-καλλιθέα. Τα γεγονότα θα ήταν διαφορετικά από "άπειρο-6", πάρα πολλά-πιο πολλα από 6. Αλλά αυτοί είστε

Οι παιχταράδες που τρέχετε και σκίζεστε αλλά με το δικό μας τέρμα για να έχετε σιγουριά

Έχω να πω ότι χτες τίμησα τη φανέλα (ΧΧΧ @ Δέσπω) και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Ευχαριστώ το Μάνο εξαιρετικά και το Σταμάτη (αυτόν με τη φανέλα νεόπλουτων) για το κοντίσιον μπιλόου. Μάλιασε η γλώσσα μου να ουρλιάζω δίνετε πάσες σε μαξίμ και νισέλ που δικαιολογούνται μόνο ως ριμπόπληκτοι. Τιμή και δόξα στο γερομάνατζερ που είχε συναίσθηση του χώρου και του χρόνου και μοίρασε τρελές ασίστ, αλλά και πήρε. Επίσης πραγματικά ο φίλοτιμος γκρικφανς είναι η αποκάλυψη της ομάδας μας. Για τους άλλους τώρα, ο Χούλκ ντεφορμέ, αλλά και πάλι σταμάτησε πράγματα και θαύματα, ο τάλος ο ογκόλιθος της άμυνας μόνος του και όλοι οι υπόλοιποι στην επίθεση. Ο ανθρόπας έσπασε το κοντέρ σε γκολ

αξιέπαινο για μικρό οκκά, ο χρόνης έκανε ένα μάλλον μέτριο ματς για τα δεδομένα του, ο λιβερπουλαίος έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο του, ενώ ο σταμάτης είχε πάρει στην πραγματικότητα πολύ στα σοβαρά το θέμα. Την ώρα που τον ντριπλάρω, τον περνάω μου και κάνει τάκλιν από πίσω μου ήρθε να τον σκοτώσω....
Rating: 6-7-6-6-8
Morale: Very Good
Condition:
Inj Currently suffering from a bruised leg, expected to be back in 2-3 days. 79%
Good Relations: Thinks Dhmos8enhs is a vital member for the team. Feels Greekfansws will become a valuable member for the team.