Απάντηση: Αμπαλοι όλου του κόσμου ενωθείτε
Όσο για το ματς δεν έχω να πω τίποτα. Τα γνωστά, τι είχες Neacel τι είχα πάντα....
Οι άλλοι άμπαλοι έχουν πάντα το αβαντάζ να έχουν πάντα περισσότερους παίκτες οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να τρέξουν και αυτό κρίνει λίγο ως πολύ την πλάστιγγα υπέρ τους. Ο Χουλκ ήταν ο Μπαρτέζ της ομάδας έκανε τα πάντα για να δεχτεί γκολ αλλά μόνο ο Χαβιές βρήκε άκρη και έκανε ντορτια στα γκολ.
Ο ΤΑΛΟΣ έκανε κάνα δυο ποικιλίες έβαλε δυο τρια γκολ και μετά άραξε, γενικότερα όμως ήταν οργανωτικός και βοήθησε όπως πάντα. Ο Μάνος σκιζόταν και γενικά ήταν πάρα πολύ καλός σκόραρε και αρκετά γκολ αλλά ορισμένες φορές φλυαρούσε. Ο Χρόνης και αυτός κινητικός προσπάθησε, του βγήκαν κάτι μαγικά, έδωσε πολλές πάσες και αυτό του στέρησε την δυνατοτητα να βάλει κάνα γκολ παραπάνω.
Το new entry ο Λιβερπουλαιος ήταν αρκετά καλός κράταγε όσο έπρεπε την μπάλα, έκοψε πολλές μπάλες και βγήκε και μπροστά όπου έβαλε αρκετά γκολ.
Το παιδί με την Τσέλσι το πήρε πολύ σοβαρά το ματς, ήταν πολύ καλός και έβαλε και αρκετά γκολ αλλά εγώ υπόσχομαι την επόμενη φορά που θα παίξω με αυτόν να είμαι και γω σοβαρός και να του δείξω πως μαρκάρουν αλά ιταλικά.......
Αλέξανδρος: Αυτό το παιδί τα δίνει όλα και δεν παύει κάθε φορά να με εντυπωσιάζει......
Μαξίμ: Προσπάθησε βγήκε πολλές φορές τετ α τετ με τον φιλο και αδελφό του Χουλκ αλλά δεν μπορεσε να του κάνει την ζημιά.....
Δήμος: Τιμιος, χαλκέντερος all around παίκτης έτρεξε μάρκαρε έβαλε και γκολ και γενικά συνεργάστηκε με τον θεό Χαβιέ αρκετά καλά μπροστά αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που κάναν γιο γιο τον ΤΑΛΟ. Πάντως στο τέλος με ρώταγε τι ώρα ήταν και ήθελε να του πω πως ήταν 9......
Χαβιέ: Σκόραρε με όλους τους πιθανούς τρόπους αλλά το highlight ήταν η καρατιά - γκολ που έριξε. Κατά τα άλλα τα γνωστά ο Μάνος τον σακάτεψε κάνα δυο φορές έτσι για το καλό.....
Πίππο: Εντάξει ο Πίππο δεν σκοραρε και όταν ο Πίππο δεν στάζει ούτε ένα καταλαβαίνεις πως δεν ήταν στα καλά του. Πάντως έπαιξε τίμια μοίρασε αρκετή μπάλα και σαν σέντερ μπακ ήταν καλός. Άτυχη στιγμή το γκολ που έφαγε που η μπάλα γκέλαρε πάνω του και μπήκε στο τέρμα. Του το συγχωρούμε γιατί έδινε και εξετάσεις πανελλαδικές και ήταν λιώμα.....
Για μένα τι να πω. Άθλιος δεν μου βγήκαν οι πάσες που έκανα και βέβαια το εγώ μου μπήκε πάλι σε πρώτο πλάνο σε σχέση με την ομάδα. Έπρεπε να κάνω κάνα δυο πάσες σίγουρα γκολ αντί για να τελειώσω τις φάσεις μονος μου όπως σωστά μου συνέστησε η γεροβελανιδιά ο Χαβιέ..... Αρρώστησα και με το παλικάρι με την φανέλα της Τσέλσι και το μόνο που έκανα όταν έπαιρνα μπάλα ήταν να πέφτω πάνω του για να τον ντριμπλάρω. Μαλακίες δλδ....
Περιμένω από κάνα άλλο review, έτσι?
|