Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο xoulk13
Ανακοίνωση: Η σημερινές μου άτυχες στιγμές(γκέλες) ουδεμία σχέση έχουν με τα Παναθηναϊκά μου αισθήματα.Δε θα επιτρέψω σε ένα κακό παιχνίδι να αμαυρώσει την πορεία μου,είμαι επαγγελματίας και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα.Ζητώ συγγνώμη από τους καταπληκτικούς οπαδούς μας που τους κοψοχόλιασα τόσες φορές και τους διαβεβαιώ ότι θα δουλέψω σκληρά για να βελτιώσω τις αδύναμίες μου.Εγγύηση για το ότι το σημερινό παιχνίδι ήταν απλά μια κακή παρένθεση στην ομολογουμένως αξιθαύμαστη καριέρα μου αποτελεί το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο και παρά τη χλέβη των αντιπάλων μου δέχτηκα μόνο 2 γκολ στο φινάλε από το αστέρι και ηγέτη τους,Havier(Δε σας χάλασε που λέγατε διάφορα στο ημίχρονο..Το μυαλό μου ήταν ακόμα στις απλωτές που έριχνα το πρώι!Ούστ! )Τέλος,θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου που δε με άφησαν να εκτεθώ(περισσότερο από όσο εκτέθηκα  ).
|
Συγχωρεμένος......
ΥΓ: Πες στον φίλο σου με την στολή της Τσέλσι να είναι χαλαρός και να μην τσαμπουνά μαλ@κιες γιατί την επόμενη φορά θα του δώσω τα ποδάρια στο χέρι. Ευχαριστώ......