Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-06-2007, 11:29   #1 (permalink)
depoina
Super Moderator

Το avatar του χρήστη depoina

Περιοχή: LonDoN
depoina is on a distinguished road
Προεπιλογή Το τραγούδι των Beatles «Lucy in the sky with diamonds» είχε γραφτεί για μια 3χρονη

Μια βρετανίδα 43 χρόνων αποκάλυψε το Σάββατο ότι ένα από τα δημοφιλέστερα τραγούδια των Beatles το "Lucy in the sky with diamonds", που επί δεκαετίες πιστεύετο ότι αναφερόταν στα ναρκωτικά, το εμπνεύστηκε ο Τζοn Λένον από ένα άτεχνο πορτραίτο του 3χρονου γιού του.

Το τραγούδι που περιλαμβάνεται στο αξέχαστο άλμπουμ των Μπιτλς " Sgt. Pepper's lonely hearts club band", που σήμερα έγινε 40 χρόνων, επί δεκαετίες θεωρείτο "ύμνος για τα ναρκωτικά" γιατί πιθανολογείτο ότι το πρόσωπο στο οποίο αναφερόταν απολογείτο για τη χρήση LSD.

Ωστόσο η 43χρονη Λούσι Βόουντεν δίνει μια τελείως διαφορετική εκδοχή μιλώντας στο BBC. Σε ηλικία 3 χρόνων ήταν στο ίδιο νηπιαγωγείο με τον Τζούλιαν Λένον, γιο του Τζον, και προσθέτει: "Ο Τζούλιαν έκανε μια ζωγραφιά και εκείνη την ημέρα ήλθε να τον παραλάβει ο πατέρας του μαζί με τον σοφέρ του".

" Φαντάζομαι ότι του έδειξε το σχέδιο και του είπε: "Αυτή είναι η φίλη μου η Λούσι από το σχολείο" και ο πατέρας του τον ρώτησε "και τι κάνει ψηλά στον ουρανό; Τί είναι αυτό γύρω από το λαιμό της; ".

Αυτή η εκδοχή αναφέρεται σε πολλές βιογραφίες για τους Beatles. Ωστόσο η Λούσι Βόουντεν δεν μπορεί να πείσει τους φίλους της ότι η ιστορία αυτή είναι αυθεντική.

" Όταν λέω στους φίλους μου ότι το τραγούδι "Lucy in the sky with diamonds" έχει γραφτεί για μένα εκείνοι μου λένε "Δεν είναι δυνατόν μιλά για το LSD", δηλώνει η 43χρονη που κατοικεί στο Σιτμπάιτον, νότια του Λονδίνου.

typos.com
You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Ο χρήστης depoina δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση