Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-06-2007, 01:42   #17 (permalink)
aitherovamon
Viva Fidel!

Το avatar του χρήστη aitherovamon

Περιοχή: Ιωλκός
aitherovamon is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην aitherovamon
Προεπιλογή Απάντηση: Ταινίες στην Τ.V.

ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΑΝΤ1 21.00 "THE BEACH-η ΠΑΡΑΛΙΑ" με λεοναρντο ντι καπριο στα πρωτα του,και με πολυ ωραιο στορυ...την εχω δει ,αλλα δεν εχω δει ποτε το τελος!

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ:

Μια τεταρτη που εχει στο προγραμμα και τον αγωνα της εθνικης μας με τη μολδαβια,αλλα για αυτους που πιστεουν οτι θα ειναι βαρετος και για αυτες που πιστευουν οτι το ποδοσφαιρο γενικα ειναι βαρετο,εχουμε και αλλες προτασεις αν τυχει και μεινετε μεσα!

Λοιπον, Μπορειτε να συντονισεται τους δεκτες σας στη συχνοτητα της ΝΕΤ και να παρακολουθησετε ,στις 21.00 το "Η συμμορια των 5",σιγουρα σε πρωτη τηλεοπτικη μεταδοση με τον Τομ Χανκς και στις 00.15 το "21 Γραμμαρια" που ουτε αυτο εχω δει αλλα εχω ακουσει αρκετα καλα λογια!

Ακομα , στο ΣΤΑΡ στις 21.00 παιζει και αλλο ενα εργο με τον τομ χανκς το "Ο ναυαγος" που πανω κατω ολοι πρεπει να το εχουμε δει η να το εχουμε ακουστα και να ξερουμε οτι δεν αξιζει να το ξαναδουμε...

Τελος , για τους πιο κουλτουριαρηδες διαβαζω εδω οτι εχει και το "τρεξε λολα τρεξε" στην ΕΤ-1 στις 21.30 ,που αν και δεν το ξερω ,με τραβαει ο τιτλος να το δω για λιγο.