Απάντηση: Οταν μιλούν οι γραφικοί...
Ρεσιτάλ γραφικότητας...
"Έγινα προπονητής... χάντμπολ. Προσπαθούσα να βάζω τον Σχορτσιανίτη στην επίθεση και να τον βγάλω στην άμυνα. Έπαιξε 14 λεπτά και φαίνεται σαν να έπαιξε σε όλο το παιχνίδι. Το είχα πει και στο προηγούμενο παιχνίδι ότι εξαρτάται από αυτόν. Αν έρχεται έτοιμος στην προπόνηση μπορεί να κάνει πολλά. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έρχεται έτοιμος. Το καταλαβαίνετε ότι είμαστε χαρούμενοι. Ο Άρης είναι καλή ομάδα, οι οπαδοί του είναι υπέροχοι και τους αξίζει να δουν την ομάδα τους στην Ευρωλίγκα. Δεν είναι εύκολο να παίζεις εδώ για αυτό είναι μεγάλη νίκη μας. Θέλω να ευχαριστήσω ειδικά δύο παίκτες μου, τους Χαρίση και Παπαμακάριο που είχαν να παίξουν με σπασμένη μύτη και έντονους πόνους στη μέση.
Δυστυχώς ένας παίκτης μας δεν ήρθε. Μας έστειλε στον πόλεμο μόνους. Στο στρατό της πατρίδας μου λένε: ότι εγώ πάω μπροστά κι εσείς ακολουθήστε. Αυτός είπε: πηγαίνετε κι εγώ έρχομαι. Είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε και είναι θέμα της διοίκησης από εδώ και πέρα. Γιατί να στείλω μήνυμα στον Ομπράντοβιτς; Μπορώ να τον πάρω τηλέφωνο. Έχω πολύ καλές σχέσεις μαζί του. Τον σέβομαι ως τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη. Από τη μέρα που νικήσαμε στο ΟΑΚΑ έχουν αλλάξει πολλά. Ο Παναθηναϊκός έχει γίνει πρωταθλητής Ευρώπης και έχει το πλεονέκτημα έδρας. Θέλω να δω ποιους παίκτες θα έχω υγιείς. Κάποιες φορές είναι καλύτερο να έχεις στρατιώτες που είναι έτοιμοι από ταλέντα. Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα από τον Άρη και δεν θα μας δώσει το πρωτάθλημα. Θα πάμε να παλέψουμε".
Πίνι Γκέρσον
|